ll

kapat
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: soğan suyu daha önce deneyen varmı

  1. #1
    nurhayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.03.2008
    Mesajlar
    8

    ((11 soğan suyu daha önce deneyen varmı

    arkadaşlar nette araştırdım ayrıca bi arkadaş da kullanmış 10 kilo vermiş yalnız bir ay kilo vermeyi beklemeyin verenlerde olmuş ama genellikle verilmiyormuş sadece vücuttan yağ atılmasını sağlıyormuş 10 kiloyla 20 kilo vermiş gibi oluyormuş ben başladım bakalım 2 gün oldu gelişmeleri bildiririm müthiş iştah kesiyor ve lavaboya fazla çıkılıyor inşallah işe yarar dua edin bayrama az kaldı

  2. #2
    38beden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.03.2008
    Mesajlar
    725

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    Alıntı nurhayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar nette araştırdım ayrıca bi arkadaş da kullanmış 10 kilo vermiş yalnız bir ay kilo vermeyi beklemeyin verenlerde olmuş ama genellikle verilmiyormuş sadece vücuttan yağ atılmasını sağlıyormuş 10 kiloyla 20 kilo vermiş gibi oluyormuş ben başladım bakalım 2 gün oldu gelişmeleri bildiririm müthiş iştah kesiyor ve lavaboya fazla çıkılıyor inşallah işe yarar dua edin bayrama az kaldı
    bende duymustum ama tam olarak uygulamasini bilmiyorum,sen nasil yapiyorsun? birde sogan suyuyla ilgili tv de prof. sogan suyunun hormonlari dengeleyici bir etkisi oldugundan bahsediyordu ozellikle kadin hastaliklari olanlar icin...sen uygula bakalim bir degiism hissedersen paylasirsin bizimle

  3. #3
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    5.441

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    furtal var onun günlügünde sogan suyunu bol bol okuyabilirsiniz
    furtalcim söylemisti bizlerde ictik iyi oluyorda 15 günü gecmeyin..
    yalniz berbat tadi ve kokusu var

  4. #4

    Üyelik tarihi
    25.10.2008
    Mesajlar
    50

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    bende 1 haftadır içiyorum.neden 15 gün geçilmeyecek bir zararımı var acaba

  5. #5
    nurhayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.03.2008
    Mesajlar
    8

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    sen nasıl yapıyorsun ben iki tane soğanı dörde bölüyorum 4 su bardağı su iki yaprak lahana düdüklüde 15 dakika kaynatıyorum sabah akşam içiyorum bilmiyorum tokluk veriyor iştahım kapandı daha az yiyorum hiç acıkmıyorum benim araştırmalarıma göre 3 ay kullanmak gerekiyormuş biraydan sonra etkili oluyormuş

  6. #6
    esra78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.11.2008
    Mesajlar
    561

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    NURHAYATCIM ACABA YAN ETKİLERİ VARMI KULLANANLA BİZZAT KONUŞTUNMU KAÇ AY İÇMİŞ BENDE BAŞLAYAYIM AYNEN SENİN TARİFTEKİ GİBİMİ YAPMIŞ MERAKTAYIM GELİŞMELERİ BİLDİR CANIM
    єรгคгlเ ﻮgüภlüк





    14.11.2008 :78
    06.06.2009 :69

  7. #7
    nurhayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.03.2008
    Mesajlar
    8

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    bizzat görüşmedim nette buldum furtala sormak isterim ama burda biraz yeniyim nasıl ulaşacağımı bilmiyorum benim araştırmalarımda kullanan kişi çok emindi ve lütfen kullanın diyordu tanıştığım biride 10 kilo vermiş bir ay sabretmek gerekiyor

  8. #8
    Veda
    Gast

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    Selam güzelim,

    hep diyorum ve yine yazacagim, sogan suyu sadece vucutdaki inthablarda iyidir, lahana suyu bilmem kekik suyur... hic birinin faydasi olacagini düsünmüyorum ben acikcasi. Tabii cocug bu yöntemi kulanan insanlar yani sira diyet yapinca ictikleri suyun faydasi oldugunu düsünüyorlar. Yaniltici bir konu. Zaten diyet yapan bir insanin fazla su icmesi gerekmiyormu... sonucta aldigin suyun faydasini görüyorsun... soganin, lahananin yada kekigin degil.

    Yani bu benim düsüncem... mucize beklemeyin her bitkiden lütfen. Hatdaha bu konu hakinda bir haberde eklemistim ben foruma.

    Sevgiler

  9. #9
    FABETSÜM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.06.2008
    Mesajlar
    332

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    arkadaşlar benim üst komşum soğan suyuyla baya zayıflamış.şimdi yine yapıcam diy.ama o tadı kötü oluyo diye limonla maydanozda koyuyor.düdüklüde kaynatıp günde 1 2 litre gidip gelip içiyorum diyordu.

  10. #10
    nurhayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.03.2008
    Mesajlar
    8

    Cevap: soğan suyu daha önce deneyen varmı

    Image Hosted by ImageShack.us
    ne kadar suya ne kadar soğan ölçüsünü de öğrenir misin rica ediyorum ne kadar süreiçmiş kaç kilo vermiş

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2