ll

kapat
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

  1. #1

    Üyelik tarihi
    30.03.2009
    Mesajlar
    9

    lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    merhaba
    uzun zamandır diyet yapıyorum 92 kilo ile başladım akupunktur ile ilk 10 kilomu verdim daha sonra akupunkturu bıraktım 14 kiloda verdim sonradan şuan 68 kilodayım ama 1 haftadır lustral kullanıyorum 3 gündür bişey yiyemiyorum yesem çıkartıyorum iştah sıfır hatta sıfırın altında eksilerde fenaket oldum bu gidişle 50 kiloya düşerim herhalde bu ilacı kullanan varmı aranızda sizede oldu mu bu etkiler

  2. #2
    SEMPATİK.ŞİŞKO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.04.2010
    Mesajlar
    303

    ((9 Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    Alıntı burcubilir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba
    uzun zamandır diyet yapıyorum 92 kilo ile başladım akupunktur ile ilk 10 kilomu verdim daha sonra akupunkturu bıraktım 14 kiloda verdim sonradan şuan 68 kilodayım ama 1 haftadır lustral kullanıyorum 3 gündür bişey yiyemiyorum yesem çıkartıyorum iştah sıfır hatta sıfırın altında eksilerde fenaket oldum bu gidişle 50 kiloya düşerim herhalde bu ilacı kullanan varmı aranızda sizede oldu mu bu etkiler

    ne kadar sürede verdin bu kiloyu *.. hem ac kalarak yapılan diyete karşıyım ben
    Düşünebilen herkesin insan olması, İnsan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki. Freud...





  3. #3
    @y$in - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.02.2010
    Mesajlar
    2.071

    Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    CANIM O İLİÇ ZAYIFLAMAK İÇİNSE HEMEN BIRAK BENCE SAGLIKSIZ ZAYIFLAMAK İYİ DEGİL BEN BOYLE İLAÇLARLA ZAYIFLAMAY KARŞIYIM

  4. #4

    Üyelik tarihi
    30.03.2009
    Mesajlar
    9

    Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    Alıntı SEMPATİK.ŞİŞKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar sürede verdin bu kiloyu *.. hem ac kalarak yapılan diyete karşıyım ben
    1 sene içerisinde verdim ama aç kalarak vermedim az yiyerek verdim

  5. #5

    Üyelik tarihi
    30.03.2009
    Mesajlar
    9

    Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    Alıntı @y$in Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CANIM O İLİÇ ZAYIFLAMAK İÇİNSE HEMEN BIRAK BENCE SAGLIKSIZ ZAYIFLAMAK İYİ DEGİL BEN BOYLE İLAÇLARLA ZAYIFLAMAY KARŞIYIM
    canım ilaç antidepresan zayıflamak için değil ama felaket iştah kesiyor ilacı almam lazım ama iştah da kesiyor bilemedim ne yapacağımı

  6. #6
    @y$in - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.02.2010
    Mesajlar
    2.071

    Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    Alıntı burcubilir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım ilaç antidepresan zayıflamak için değil ama felaket iştah kesiyor ilacı almam lazım ama iştah da kesiyor bilemedim ne yapacağımı
    sen ozamn doktoruna görun canım bu ilaçları kulananlar iştah açtıgını soyluyor ama herkesde aynı etkiyi yapmııyor demekki

  7. #7

    Üyelik tarihi
    30.03.2009
    Mesajlar
    9

    Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    Alıntı @y$in Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ozamn doktoruna görun canım bu ilaçları kulananlar iştah açtıgını soyluyor ama herkesde aynı etkiyi yapmııyor demekki
    doktordan özellikle iştahımı artırmayan bir ilaç vermesini istedim kilo almaya meyilliyim ve çok kiloluydum bayağı kilo verdim dedim bilindi,ği üzere antidepresanlar kilo yapıyor dedim tekrar almamam lazım ona göre ilaç verirseniz sevinirim dedim bana bu ilacı verdi diğer antidepresanlara göre bu ilaç iştah kesme özelliğine sahipmiş genellikle ama bu kadar tahmin etmiyordum iştahımı keseceğini normalde çok iştahlıyımdır hayret ettim doğrusu

  8. #8

    Üyelik tarihi
    16.11.2010
    Mesajlar
    3

    Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    bende lustral kullanıyordum kilo da verdim fakat bırakınca tekrar almaya başlıyacağımı farkettim ilacı bırakıp diyete başladım en iyisi irade

  9. #9

    Üyelik tarihi
    04.10.2009
    Mesajlar
    26.571

    Cevap: lustral kullanan varmı ben 3 gündür bişey yiyemiyorum

    Image Hosted by ImageShack.us
    KONU YARDDIM KISMINA TAŞINMIŞTIR.
    BENCEDE BIR DOKTORUNA DANISSAN COK IYI OLUR DEMEKKI YAN ETKSII OALNB IR ILAC BELKI ILACINI DEGISTIREBILIR.

Benzer Konular

  1. pepper time kullanan varmı?
    Von hayal55 im Forum Biber Hapı
    Cevaplar: 141
    Son Mesaj: 08.05.2011, 23:54
  2. dez kullanan fayda gören varmı
    Von tugba06 im Forum Tip ve Zayiflama Ürünleri
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 10.01.2011, 15:55
  3. fitoform kullanan varmı?
    Von cachymyn im Forum Bitki Çayları
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 20.09.2010, 09:51
  4. Nutra T-7 kullanan varmı
    Von guloylom im Forum Digerleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14.07.2009, 14:57
  5. RENUEE kullanan varmı
    Von kleopatra im Forum Digerleri
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 30.06.2009, 13:26

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2