ll

kapat
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

  1. #1

    Üyelik tarihi
    10.01.2011
    Mesajlar
    21

    1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    Merhabalar ,

    Başlıkta belirttiğim gibi. ( Bir tabak ıspanak yemeğinde kaç kalori vardır acaba? )

  2. #2

    Üyelik tarihi
    04.10.2009
    Mesajlar
    26.571

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    ıspanagın cesıt cesıtı var hangısını soruyorsun
    ıcınde pırınc varmı kıyma varmı yumurtalımı

  3. #3

    Üyelik tarihi
    04.10.2009
    Mesajlar
    26.571

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    ıspanak bır porsıyon degerlerı

    zeytınyağlısı 212 kcal
    yumurtalısı 206 kcal
    kıymalısı 276 kcal

    sebzelerde 6 kasık bır porsıyon olarak bılıyorum hepte oyle uyguladım
    umarım yardımcı olmusumdur.

  4. #4

    Üyelik tarihi
    10.01.2011
    Mesajlar
    21

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    Alıntı €sra";1251444][B][COLOR="DarkOrange Nickli Üyeden Alıntı
    ıspanak bır porsıyon degerlerı

    zeytınyağlısı 212 kcal
    yumurtalısı 206 kcal
    kıymalısı 276 kcal

    sebzelerde 6 kasık bır porsıyon olarak bılıyorum hepte oyle uyguladım
    umarım yardımcı olmusumdur.[/COLOR][/B]
    Valla içinde yok yok ( pirinç , kıyma ve ıspanak )

  5. #5

    Üyelik tarihi
    04.10.2009
    Mesajlar
    26.571

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    Alıntı AgentWalter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla içinde yok yok ( pirinç , kıyma ve ıspanak )
    kıymalı ıspanak olarak say barı sen onuu..pırınc azdır umarımm.

  6. #6

    Üyelik tarihi
    10.01.2011
    Mesajlar
    21

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    Alıntı €sra";1251521][B][COLOR="DarkOrange Nickli Üyeden Alıntı
    kıymalı ıspanak olarak say barı sen onuu..pırınc azdır umarımm.[/COLOR][/B]
    Valla annem bol bol koymuş inanın 10 kılo zayiflim derken 10 kilo alcaz valla

  7. #7

    Üyelik tarihi
    04.10.2009
    Mesajlar
    26.571

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    Alıntı AgentWalter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla annem bol bol koymuş inanın 10 kılo zayiflim derken 10 kilo alcaz valla

    EE ANNELER OYLEEE MALESEF...YOK YOK OKADARDAN BIRSEY OLMAZ MERAK ETME SENN..

  8. #8
    manowar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.02.2011
    Mesajlar
    151

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    1 tane ıspanaklı gözleme yiyorum ben arada sabah kahvaltısı olarak. inşallah bi zararı olmaz. =)

    Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir.
    ''Mustafa Kemal ATATÜRK''


  9. #9

    Üyelik tarihi
    10.01.2011
    Mesajlar
    21

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    Alıntı manowar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 tane ıspanaklı gözleme yiyorum ben arada sabah kahvaltısı olarak. inşallah bi zararı olmaz. =)
    Ya şimdi şöyle ben boğazıma çok düşkün biriyim. Ama şöyle birşey var açlığada çok rahat dayana biliyorum yani bunu diyete bağladığımda anladım önemli olan sabır. :) ( Konuya gelelim annem işte )

  10. #10
    manowar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.02.2011
    Mesajlar
    151

    Cevap: 1 Tabak Ispanak Yemeğinde Kaç Kalori Vardır Acaba?

    Image Hosted by ImageShack.us
    Alıntı AgentWalter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya şimdi şöyle ben boğazıma çok düşkün biriyim. Ama şöyle birşey var açlığada çok rahat dayana biliyorum yani bunu diyete bağladığımda anladım önemli olan sabır. :) ( Konuya gelelim annem işte )
    ah şu anneler, tombiş çocuk istiyorum derler, tombiş oluncada çok kilo aldın derler ah anneler ah

    Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir.
    ''Mustafa Kemal ATATÜRK''


Sayfa 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17.12.2010, 19:07
  2. naz ne yemiş acaba :D
    Von şişman_naz im Forum Yemek Listemiz
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 12.11.2009, 19:16

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2