ll

kapat
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

  1. #1
    SEVDASARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.01.2009
    Mesajlar
    41

    2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım malum kış mevsimi evde kilo almamak mümkün degil okullar yarı yıl tatiline girdiğinde tatile gitmeyi düşünüyoruz ancak pantolonumun üzerinden fırlayan göbeğim yanlardan çirkin görülen basenlerimle moralim 0 aranızda kısa sürede kilo verme formülünü bilen varmı acı cehre adında bir hap ismi duydum denesemmi xenical kullandım hiçbir işe yaramadı bu arada su içmeyi sevmiyorum onun için zayıflayamıyor olabilirmiyim biri sesimi duysun lütfen fazla kilom 20

  2. #2
    Elissa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.10.2007
    Mesajlar
    982

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    Merhaba sevdacım aramıza hoşgeldin...

    İlaçla zayıflama yöntemini denemek istiyorsun ama hiç tavsiye etmiyorum.Asıl iş insanın kendisinde bitiyor.Bende tıpkı senin gibi çok ümitsiz olduğum dönemlerde lida isimli hapı kullandım ama hiçbir işe yaramadı,üstünede 10 kilo aldım.Ve anladımki iş bende bitiyor.Bunu dediğimde 105 kiloydum.Sonra bu siteyle tanıştım şimdi 77.5 kiloyum.Ama diyetimi ve sporumu bırakmadan bu hale geldim.Hala kendim bile inanamıyorum.Hedefime daha ulaşmadım ama artık kendime güveniyorum,Tek tavsiyem kendine güven yapabileceğine inan....

  3. #3
    bemibe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2009
    Mesajlar
    8

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    üzülme bence 2 haftada 20 kilo zor arkadaşım eniyisi hemen başlayıp sonuna kadar sabır ama 2 haftada 8 kilo kadar atabilirsin o bile tehlikeli şok diyetler hep işe yarar dene bence kafanıda çok takma biraz gayret biraz inanç bu kiloyu 2 haftada almadık unutma sağlığın daha önemli

  4. #4
    gülse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.02.2008
    Mesajlar
    245

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    ne kadar hizli verirsen o kadar hizli alirsin derler ama yine de kendin bilirsin hizli vermek istiyorsan öyle ver

    benim sana önerebilecegim diyet lahana corbasi diyeti ben tam yapamadim ama sitede bir arkadas 7 kilo vermisti sanirim

    bir dene istersen

    ayrica siteye hosgeldin basarilar diliyorum...

  5. #5

    Üyelik tarihi
    07.01.2009
    Mesajlar
    5

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    2 Haftada Çok kilo vermek saglıklı olmıcaktır diye düşünüyorum.Ama Spor Yaparsan Eminim 5+ kilo verebilme ihtimalin var.

  6. #6

    Üyelik tarihi
    14.11.2008
    Mesajlar
    1

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    Alıntı kötümser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 Haftada Çok kilo vermek saglıklı olmıcaktır diye düşünüyorum.Ama Spor Yaparsan Eminim 5+ kilo verebilme ihtimalin var.
    5 kılo bıle cok olabılır önemlı olan cok kılo vermek degıl verılen kıloyu koruyabılmek..ama spor yapıp 3 beyazdan uzak durmak gereklı ve bırde ballı elme sırkesını dene ben onunla vermıstım baya

  7. #7

    Üyelik tarihi
    18.12.2008
    Mesajlar
    2

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    slm bende 1 sene önce kafayı yemek üzereydim kilomdan dolayı stresten sürekli kilo alıyordum acıkmasamda yiyiyordum ama zayıflama hapı kullandım 1 ayda 8 kilo verdim sonra birden 1o kilo aldım bu haplar ya göğüslerde büyüme yapar yada vucudunu mahfeder kalp sağlığınada zararlı denedim sonucunu gördüm göbeğim sarktı resmen baktım olacak gibi değil bi tartıldım 80 kilo olmuşum böyle gidemez dedim ve kaar aldım zayıflamam lazım dedim geçen seneden bahsediyorum bi arkaaşım tafsiyede bulundu KETEN TOHUMU öğütülmüş dee dedi aktardan aldım ve sabah öğle akşam olmak üzere kullandım bir çorba kaşığı ama tabi yanında abur cuburu kestim ekmeği azalttım ve bir baktımki 3 ayda 16 kilo vermişim herkes şaşırdı vücudumda falan sarkma olmadı süperdi valla tabi dikkat etmedim aldım şimdide lahana çorbası yaptım onunla vericem daha öncede deneedim 1 haftada mutlaka en az 4 kilo verirsin azmini hiçbirzaman yitirme başarıcaksın inşş

  8. #8
    yağmurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12.09.2008
    Mesajlar
    464

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    aramıza
    önemli olan hızlı kilo vermek değil sağlıklı ve kalıcı kilo verebilmek

  9. #9

    Üyelik tarihi
    17.12.2008
    Mesajlar
    2

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    keten tohumu ve keçiboynuzu pekmezi eşliğinde yapılan diyetle beden ve yüzün sarkmadığını ben de tecrübe ettim..siteyi kullanmayı bilmediğim için bu deneyimi paylaşamadım..40 yaşındayım,son aylarda aldığım 5 kilom var ama vucudum fit,ekstra spor yapamama rağmen.arkadaşlara sabahları keten tohumu,keçiboynuzu(harnup) pekmezi,üzüm çekirdeği,ve tarçınlı karışım(1 kaşık yoğurtla macun gibi) aç karnına yeyip ılık su içmelerini tavsiye ediyorum..bu mevzuyu benim adıma iletirseniz sevinirim

  10. #10

    Üyelik tarihi
    26.11.2008
    Mesajlar
    1.260

    Cevap: 2 haftada en hızlı nasıl kilo veririm

    Image Hosted by ImageShack.us
    Hoşgeldin.

    Bende diğer arkadaşlar gibi ilaçla zayıflamayı doğru bulmuyorum.Çıkar yolu yok başka bu işin.Diyet ve spor.Dengeli beslenme.

    Kolay gelsin.Başarılar dilerim.
    ℓєуℓιмιη güηℓügü



    0441 YENİ BİR SEN İSTERSEN0441


    HAFTA BİRİNCİLERİMİZ SEESİZ ve ANNAMARİA :yasasin:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. Hızlı kilo kaybı neden tehlikeli
    Von Veda im Forum Medyada zayıflama haberleri
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03.10.2008, 13:18

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2