kapat
Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası
Like Tree6Likes

Konu: Hedef kilonuz?

  1. #31
    yıldızlıgece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.06.2014
    Mesajlar
    166

    Cevap: Hedef kilonuz?

    Alıntı suuda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diyestisyene mı gıttı kı nasıl yaptı ya 55 kilo hayal gıbı

    evet canım dıyetısyene gıttı ve neredeyse spor salonundan hıc cıkmadı dıyebılırım..işini ona gore ayarladı,eside ayak uydurdu ona .cocuk derdı de yok...o bel nasıl ınceldı o hale geldı ınanamadım..ama sımdı oyle bır gıyınıyor kı kızlar...tam hayalımızdekı gıbı...kıloluyken iç gecırdıgı herseyı yapıyor valla helal olsun...kızım daha ıkı yasında salona gıdemıyorum ama bunu evde basaranlar da var..o bahanenın arkasına saklanmayacagım
    suuda likes this.

  2. #32
    halesevde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.05.2007
    Mesajlar
    9.581

    Cevap: Hedef kilonuz?

    ......
    emaynım likes this.



    9 Eylül 2013= 85.4
    9 Ekim 2013= 78.4
    9 Kasım 2013=75
    9 Aralık 2013= 71.8
    9 Ocak 2014= 68
    9 Şubat 2014= 65
    9 Aralık 2014= 59.4
    9 Kasım 2016=59.6
    9 Aralık 2016=57.5

    2 sene olmuş başardım

  3. #33
    halesevde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.05.2007
    Mesajlar
    9.581

    Cevap: Hedef kilonuz?

    ......



    9 Eylül 2013= 85.4
    9 Ekim 2013= 78.4
    9 Kasım 2013=75
    9 Aralık 2013= 71.8
    9 Ocak 2014= 68
    9 Şubat 2014= 65
    9 Aralık 2014= 59.4
    9 Kasım 2016=59.6
    9 Aralık 2016=57.5

    2 sene olmuş başardım

  4. #34
    halesevde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.05.2007
    Mesajlar
    9.581

    Cevap: Hedef kilonuz?

    ......
    emaynım likes this.



    9 Eylül 2013= 85.4
    9 Ekim 2013= 78.4
    9 Kasım 2013=75
    9 Aralık 2013= 71.8
    9 Ocak 2014= 68
    9 Şubat 2014= 65
    9 Aralık 2014= 59.4
    9 Kasım 2016=59.6
    9 Aralık 2016=57.5

    2 sene olmuş başardım

  5. #35
    halesevde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.05.2007
    Mesajlar
    9.581

    Cevap: Hedef kilonuz?

    .......



    9 Eylül 2013= 85.4
    9 Ekim 2013= 78.4
    9 Kasım 2013=75
    9 Aralık 2013= 71.8
    9 Ocak 2014= 68
    9 Şubat 2014= 65
    9 Aralık 2014= 59.4
    9 Kasım 2016=59.6
    9 Aralık 2016=57.5

    2 sene olmuş başardım

  6. #36
    fatime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.10.2011
    Mesajlar
    1.211

    Cevap: Hedef kilonuz?

    Merhaba kizlar,

    benim hedefim 15.09.2015 kadar 70 kiloya ulasmak!

  7. #37
    fatime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.10.2011
    Mesajlar
    1.211

    Cevap: Hedef kilonuz?

    Merhaba kizlar,

    benim hedefim 15.09.2015 kadar 70 kiloya ulasmak!

  8. #38
    Lola - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.05.2017
    Mesajlar
    16

    Cevap: Hedef kilonuz?

    Boy: 1,77
    Güncel kilo: 106,5
    Hedef Kilo: 60
    Zor ama imkansız hiç değil

  9. #39
    Cicegim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.04.2009
    Mesajlar
    3.351

    Cevap: Hedef kilonuz?

    Hedef 78 :)

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234

Benzer Konular

  1. hedef 58
    Von clubgirl im Forum 60-69 kg Günlükleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13.11.2011, 13:16
  2. denz 'nin günlüğü hedef 70
    Von denz im Forum Beylerin Günlükleri
    Cevaplar: 24
    Son Mesaj: 08.04.2010, 19:54
  3. Hedef Kilolara Özlü Sözler
    Von pearl_pearl im Forum Mizah Kösesi
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10.06.2009, 08:33

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2