kapat
Sayfa 1/40 12311 ... SonSon
393 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree161Likes

Konu: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

  1. #1
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    Huhuu kizlar benimle sohbet isteyenler burdan buyursunlar :))
    Nilgünk likes this.
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  2. #2
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    sonunda birisi beni merak etti demekki cok mutluyum yasemenim fincan kekini okudum ve hemen tatli krizi kisminda paylastim gelenlere ikram edelimmi ne dersin
    Nilgünk, JASMINE and yazkızı like this.
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  3. #3
    **ELIF** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.03.2010
    Mesajlar
    11.382

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    Kraliçemmmm

  4. #4
    Nilgünk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.03.2008
    Mesajlar
    21.308

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    hayırlı olsun ayşegülcüğüm

  5. #5
    fatime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.10.2011
    Mesajlar
    1.211

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    Sohbet sayfasi hayirli olsun!

  6. #6

    Üyelik tarihi
    23.10.2014
    Mesajlar
    588

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    Ama olmaz ki bende bu kızlar nerede diye sizi arıyorum.

  7. #7
    ebruş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.05.2010
    Mesajlar
    11.344

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    günaydııın

  8. #8
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    Günaydın güzeller..
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  9. #9

    Üyelik tarihi
    23.10.2014
    Mesajlar
    588

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    Günaydın şeker kızlar, herkese musmutlu bir gün diliyorum.

  10. #10
    ebruş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.05.2010
    Mesajlar
    11.344

    Cevap: Aysegül ün Sohbet Cafesi :)

    o zaman bana yapabilirsiniz keki hiç hayır demem

Sayfa 1/40 12311 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Sohbet odamız
    Von sheker im Forum "SZ AKTIVITE "
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 21.08.2009, 20:17

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2