kapat
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Power Plate

  1. #1
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Power Plate

    Power Plate İle Hızlı Sıkılaşma Hiç Olmadığı Kadar Yakınınızda…

    Yoğun iş temponuz arasında spora yeterince vakit ayıramıyor , spor salonlarına yıllık üyelikler yaptırmak istemiyorsanız Power Plate, hızlı bir şekilde sıkılaşmak, kış aylarında vücudun biriktirdiği toksinlerden kurtulmak, daha sağlıklı ve dinç olmak için bir fırsat sunuyor.



    Vücudun sıkılaşıp toparlanması, kilo vermeye hız katılması, metabolizmanın hızlanarak yağ yakımının ve kondisyonun artırılması yönünden son derece etkili olan Power Plate ile vücutta oluşan şekil deformasyonlarını ve gevşemiş kasları kısa süreli seanslarla çözüme yaklaştırmak mümkün oluyor.



    Üstelik günde sadece 15 dakika ve haftada 3 kez çalışmayla vücutta gözle görülür değişiklikler sağlanabiliyor.
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  2. #2
    seyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2008
    Mesajlar
    1.042

    Cevap: Power Plate

    Alıntı Aysegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Power Plate İle Hızlı Sıkılaşma Hiç Olmadığı Kadar Yakınınızda…

    Yoğun iş temponuz arasında spora yeterince vakit ayıramıyor , spor salonlarına yıllık üyelikler yaptırmak istemiyorsanız Power Plate, hızlı bir şekilde sıkılaşmak, kış aylarında vücudun biriktirdiği toksinlerden kurtulmak, daha sağlıklı ve dinç olmak için bir fırsat sunuyor.



    Vücudun sıkılaşıp toparlanması, kilo vermeye hız katılması, metabolizmanın hızlanarak yağ yakımının ve kondisyonun artırılması yönünden son derece etkili olan Power Plate ile vücutta oluşan şekil deformasyonlarını ve gevşemiş kasları kısa süreli seanslarla çözüme yaklaştırmak mümkün oluyor.



    Üstelik günde sadece 15 dakika ve haftada 3 kez çalışmayla vücutta gözle görülür değişiklikler sağlanabiliyor.
    yazin icin tesekürler aysegül
    ben 12 ayliga imza attim nerden baksan 4 aydir gidiyorum hic spor yapmamaktan iyi ama benim istedigim gibi kilo verdiriyormu yokkkkk
    neden gidiyorsan dersen gitsende gitmesende 12 ay parayi ödeyecem
    kosu kadar kilo verdirmiyor ama sikilastiriyor birde selülüte iyi geliyor
    belki 12 doldurunca fikrimi yazarimm

  3. #3
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Cevap: Power Plate

    ben is yeri acarsam almayi düsünüyorum seydacim o yüzden senin tecrübelerin benim icin cok önemli..bu zaten SIKLASTirici diyorlar sen ölcülerini alip ayda bir yazarmisin arada ne kadar fark oluyor..
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  4. #4
    M@ke_me_Re@L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.03.2008
    Mesajlar
    2.465

    Cevap: Power Plate

    evet ben bu aletı görelı okuyalı baya oldu çook araştırmıştım .. spor yaomaktan sıkılan lar için kısa sürede ideal çözüm sunuyor sıkılşatırıcı özellıgı çok guclu ve anladıgım kadarıylada yormuyor ınsanı .. koşu bandı vs yerıne almak ıstemıştım ama baya bi tuzlu fıyatı vardı ..

    ayrıca sporun hiç biri kılo verdırmıyor sadece şekle sokuyor ınceltıyor aslında bızım dıte yapmaktakı en temel amacımızı spor gercekleştırmış oluyor böylece bız sadece dıyet yaparak derıye sıkılşacak alan boşlugu açıyos
    ๑ஐ๑MeYki'nin B@R@K@Sı๑ஐ๑




    *V.I.P ÜYELIK*ve*Forum -Y@rdım* İçin Bir Tık...

    ../\_¸_/\.
    (=•_•= )
    ღ♥*♥ღ.•*¨) ¸.•*¨)
    .(")_(") (¸.•* (¸.•*¨*•►♥

  5. #5
    seyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2008
    Mesajlar
    1.042

    Cevap: Power Plate

    power plata süper bir sey
    benim gibi asiri spor yapanlar icin az ama hic spor yapmiyorum spora gidince sikiliyorum saatlarca spor yapmayi sevmiyorum diyenler icin süperrrr
    daha fazla yazmayim esim evde ayagini burkmus esimi düzeltim burdayim kizlarrrrrrrr

  6. #6

    Üyelik tarihi
    31.10.2011
    Mesajlar
    1

    Cevap: Power Plate

    Güzel bir alete benziyor bende eski tip masaj makinası var ve sadece o bölgeyi titretiyor bu genel kapsamlı harika bişii :)

  7. #7

    Üyelik tarihi
    14.03.2011
    Mesajlar
    719

    Cevap: Power Plate

    süper bi alet.bi güzellik salonunda 2 seans kullandım. çok memnun kaldım. vakti olmayıp imkanı olana kesinlikle tavsiye ederim. yalnız rahim içi araç(sipiral) kullananlar kesinlikle uzak dursun

    ~~ ƒυη∂αηιη ιяα∂є ∂єηємєℓєяι ~~




    ..нєριмιz тєк кαηαтℓι вιяєя мєℓєğιz..
    ..вιявιяιмιzє ѕαяιℓмαѕѕαк αѕℓα υçαмαуιz..

  8. #8

    Üyelik tarihi
    15.02.2010
    Mesajlar
    1

    Cevap: Power Plate

    kilo veren incelen varmı acaba

  9. #9

    Üyelik tarihi
    14.03.2011
    Mesajlar
    719

    Cevap: Power Plate

    Alıntı gulserenn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo veren incelen varmı acaba
    ben sadece 2 seans gittim. zayıfladım ama zaten spor ve rejim yaptığım için ne kadar etkisi oldu kesin bilemiycem.kişisel fikrimi sorarsan,uzun vadede işe yarayacak bir alet olduğuna imamıyorum. çünkü ben spor yaparken kolay kolay nefes nefese kalmam. power plate in bazı hareketleri bayaa bi yordu beni. iyi çalıştırıyo yani:))

    ~~ ƒυη∂αηιη ιяα∂є ∂єηємєℓєяι ~~




    ..нєριмιz тєк кαηαтℓι вιяєя мєℓєğιz..
    ..вιявιяιмιzє ѕαяιℓмαѕѕαк αѕℓα υçαмαуιz..

  10. #10
    seyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2008
    Mesajlar
    1.042

    Cevap: Power Plate

    Alıntı gulserenn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo veren incelen varmı acaba
    kilo verdirmiyor ama nasil anlatim kadinlarin biliyorsunuz allah tarafindan kassiz yaratmis bizim erkeklerden cok calismamiz lazim bende kilo verdirmedi ama disardan cok zayif görünüyorum kimseye kilomu söylemesem bilmiyor inan vucudum toplandi 8 aydir gidiyorum kol kaslarimkarin bacak kaslarim varmis diye dalga geciyorum kendimleeee sormak istedigin baska seyler olursa söylerim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. Power-Plate hakkında bilgisi olan varmı?
    Von GazeL im Forum Kardio Aletleri
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 13.02.2012, 21:30

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2