kapat
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Power Plate

  1. #11

    Üyelik tarihi
    10.09.2011
    Mesajlar
    416

    AW: Cevap: Power Plate

    Alıntı seyda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo verdirmiyor ama nasil anlatim kadinlarin biliyorsunuz allah tarafindan kassiz yaratmis bizim erkeklerden cok calismamiz lazim bende kilo verdirmedi ama disardan cok zayif görünüyorum kimseye kilomu söylemesem bilmiyor inan vucudum toplandi 8 aydir gidiyorum kol kaslarimkarin bacak kaslarim varmis diye dalga geciyorum kendimleeee sormak istedigin baska seyler olursa söylerim
    Merhaba, hafta da kac gun gidiyorsunuz? diyet yaptiniz mi? bende power plate de calisiyorum, 1 saat yuruyus yapiyorum sonr 20 dakika power plate ile calisiyorum. Gercekten power plate 10 dakika da 350 kalori mi yaktiriyor? mesela hic spor yapmasam ve hergun 20 dakika power plate yapsam etkili oluyor mu? karnimda sikilasma oldu mekigi 3 dakika power plate uzerinde cekiyorum, en iyi verimi almak icin ne yapmaliyim? tesekkur ederim.

  2. #12
    seyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2008
    Mesajlar
    1.042

    Cevap: AW: Cevap: Power Plate

    Alıntı emel39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, hafta da kac gun gidiyorsunuz? diyet yaptiniz mi? bende power plate de calisiyorum, 1 saat yuruyus yapiyorum sonr 20 dakika power plate ile calisiyorum. Gercekten power plate 10 dakika da 350 kalori mi yaktiriyor? mesela hic spor yapmasam ve hergun 20 dakika power plate yapsam etkili oluyor mu? karnimda sikilasma oldu mekigi 3 dakika power plate uzerinde cekiyorum, en iyi verimi almak icin ne yapmaliyim? tesekkur ederim.
    haftada 2 gün gidiyorum power plateye 20 dakika yapiyorum bencede 350den fazladir kalori yakmasi hocalar onlarin diyetini önerdi ama ben yapmadim cünkü
    ne zamana kadar öyle beslenecem birakinca hizla kilo alirimm bunu biliyorum
    süt icine protein koyup 4 ögün iciyorsun veya 1 ögün ye gerisi protein tozu
    bence güzel yoldasi kosu kilo verdirir power plate sarkmayi önler böyle devam et

  3. #13

    Üyelik tarihi
    10.09.2011
    Mesajlar
    416

    AW: Cevap: AW: Cevap: Power Plate

    Alıntı seyda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftada 2 gün gidiyorum power plateye 20 dakika yapiyorum bencede 350den fazladir kalori yakmasi hocalar onlarin diyetini önerdi ama ben yapmadim cünkü
    ne zamana kadar öyle beslenecem birakinca hizla kilo alirimm bunu biliyorum
    süt icine protein koyup 4 ögün iciyorsun veya 1 ögün ye gerisi protein tozu
    bence güzel yoldasi kosu kilo verdirir power plate sarkmayi önler böyle devam et
    Tesekkur ederim yanit verdiginiz icin, ben demek ki farkinda olmadan power plate diyeti yapiyormusum:) gunde iki ogun almased protein icecegi, bir ogun yemek yiyorum. siz kilo verdiniz mi power plate ile? power plate in uzerinde hangi hareketleri yapiyorsunuz? protein iceceginden hic korkmayin cunku vucudun sarkmasini onluyor, hizli kilo verdiriyor ve birakinca dikkat ederseniz almiyorsunuz. ben gecen hafta ne bulduysam yedim pizza, kek,borek vs ama gram kilo almamisim oysa ne zaman diyeti birksma 3 gunde bir cok kilo alirdim

  4. #14

    Üyelik tarihi
    26.01.2009
    Mesajlar
    92

    Cevap: Power Plate

    waow devamlı gidiyor musunuz?
    6 ay çok uzun süre..
    ben geçen sene gitmiştim..
    hatta bitirmemişim hala 5 seansım varmış.
    ama benim gittiğim yerde 10 dakika yaptırıyorlar.
    acaba işe yaramıyor mudur?
    Alıntı seyda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo verdirmiyor ama nasil anlatim kadinlarin biliyorsunuz allah tarafindan kassiz yaratmis bizim erkeklerden cok calismamiz lazim bende kilo verdirmedi ama disardan cok zayif görünüyorum kimseye kilomu söylemesem bilmiyor inan vucudum toplandi 8 aydir gidiyorum kol kaslarimkarin bacak kaslarim varmis diye dalga geciyorum kendimleeee sormak istedigin baska seyler olursa söylerim

  5. #15
    seyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2008
    Mesajlar
    1.042

    Cevap: Power Plate

    ben pover plateyi seven bir hatun olarak amaliyat olunca mecburen birde parasal yani insan eski üyeler azcik düserler yokkkk bende ebru ablamla pilatese pasladim hem evde hemde bedavaaaaaa

  6. #16

    Üyelik tarihi
    04.06.2014
    Mesajlar
    2

    Cevap: Power Plate

    Merhaba
    Ben İzmir Bostanlı'da Portakal sporda Power plate'e gidiyorum. 2,5 ayda 82 cm. inceldim. 5 kg verdim. Kim sonuç alamıyorum diyorsa buyursun Bostanlı'ya.

  7. #17
    sefasefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.05.2014
    Mesajlar
    23

    Cevap: Power Plate

    bu power plate verilen kilolar sonrası sarkma olursa onu topluyor anladığım kadarıyla. önce kilo verip sonra power plate olayı .

  8. #18
    mariposa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.06.2014
    Mesajlar
    1.016

    Cevap: Power Plate

    Ben hafta da bir gün diyetisyene kontrole gittiğimde, 2-3 seans power plate'e giriyorum. bu diyetimle aynı zamanda olmuş oluyor. 1 seans 10 dk. orda.
    2,5 ayda 10 kg verdim, yorucu olmayan hatta dondurması bile eksik olmayan bi listem oluyor her hafta, ben kendim hiç spor yapmadım, sadece hafta da 2-3 seans power plate ve listem ile verdim.
    Power plate sadece sarkmaları önlemiyor, yağ yakımına da yardımcı. Çünkü her hafta vücüt analizime göre hangi bölge üzerinde çalışacağımıza karar veriyorlar.
    Eğer bu hafta kollarımdan verememişsem kol çalıştıran şekilde duruyorum üstünde, bacaklardan gitmemişse, ya da göbeğimden ona göre diyetisyenim pozisyonu belirliyor. Bir sonra ki hafta bakıyoruz ki, geçen hafta hangi bölge de çalışmışsak, o bölge de yağ oranım bir öncekine göre daha az.
    Bu benim deneyimim tabi, paylaşmak istedim.

  9. #19
    mariposa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.06.2014
    Mesajlar
    1.016

    Cevap: Power Plate

    Ben hafta da bir gün diyetisyene kontrole gittiğimde, 2-3 seans power plate'e giriyorum. bu diyetimle aynı zamanda olmuş oluyor. 1 seans 10 dk. orda.
    2,5 ayda 10 kg verdim, yorucu olmayan hatta dondurması bile eksik olmayan bi listem oluyor her hafta, ben kendim hiç spor yapmadım, sadece hafta da 2-3 seans power plate ve listem ile verdim.
    Power plate sadece sarkmaları önlemiyor, yağ yakımına da yardımcı. Çünkü her hafta vücüt analizime göre hangi bölge üzerinde çalışacağımıza karar veriyorlar.
    Eğer bu hafta kollarımdan verememişsem kol çalıştıran şekilde duruyorum üstünde, bacaklardan gitmemişse, ya da göbeğimden ona göre diyetisyenim pozisyonu belirliyor. Bir sonra ki hafta bakıyoruz ki, geçen hafta hangi bölge de çalışmışsak, o bölge de yağ oranım bir öncekine göre daha az.
    Bu benim deneyimim tabi, paylaşmak istedim.

  10. #20

    Üyelik tarihi
    18.07.2017
    Mesajlar
    1

    Cevap: Power Plate

    çok yararlı bilgiler için teşekkür ederim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. Power-Plate hakkında bilgisi olan varmı?
    Von GazeL im Forum Kardio Aletleri
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 13.02.2012, 21:30

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2