kapat
10 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree5Likes
  • 1 Post By ..Diyetisyen
  • 1 Post By **ELIF**
  • 1 Post By luisa
  • 1 Post By **ELIF**
  • 1 Post By istanbul80

Konu: NE PISIRSEM

  1. #1
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    NE PISIRSEM

    corba daha karar vermedim ama mantar olur herhalde.
    salata yumurtali

    tazefasulye
    pilav yerine yogurtlu makarna

    rulo köfte
    yemek üstüne taze meyve tabaginda dondurma
    tasgalpli likes this.
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  2. #2
    **ELIF** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.03.2010
    Mesajlar
    11.382

    Cevap: NE PISIRSEM

    Ben pide yicem bu aksam sucuklu yumurtali kasarli falan sabahtan beri yatiyorum cok halsiz ve acim yemek yapacak halim yok
    cay recel falan belki ayran icerim

  3. #3
    luisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.05.2010
    Mesajlar
    2.850

    Cevap: NE PISIRSEM

    ben sadece karpuz ve beyaz peynir yemek istiyom

  4. #4
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Cevap: NE PISIRSEM

    2 saat mutfakda gecirdim yarim saatde yendi bitti :))) sonuc olarak ve ben belimin agrisindan kivraniyorum..
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  5. #5
    **ELIF** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.03.2010
    Mesajlar
    11.382

    Cevap: NE PISIRSEM

    Ah ablam sen gibi annem olsa yanimda tig gibi olurdum
    ben bugunu telafi icin sahurda iftarda ne yiyeyim ablacim ?

  6. #6
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Cevap: NE PISIRSEM

    sucukdan ve kasar peynirden uzak dur..
    bir tane haslanmis yumurta yada melemen yap iki dilim ekmekle onu ye sahurda okey..

    aksamda mutlaka corba salata veeee ekmek yemezsen bir kase yogurtlu makarna yiyebilirsin okey..

    tatli yerine dondurma yada bir kase sütlac yersen bugünü telafi edersin..
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  7. #7
    **ELIF** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.03.2010
    Mesajlar
    11.382

    Cevap: NE PISIRSEM

    Tamamdir ablam tek yumurtali menemen iftara corba salata makarna oleyyy sevdigim seyler ve sutlac :)
    Soz recel bal vb seyler yok bu hafta

  8. #8
    gülçingül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.05.2014
    Mesajlar
    32

    Cevap: NE PISIRSEM

    aklımdan geçenleri sıralasam. kesin kovarsınız beni
    Hands up it's a robbery

  9. #9
    istanbul80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.10.2013
    Mesajlar
    467

    Cevap: NE PISIRSEM

    Kizlarrrr ramazan geliyo yazalim buraya iftar ve sahurlarimizi....
    emaynım likes this.
    BASARIYORUM
    16,06,2014 : 84,4
    16,07,2014 :80,4
    16,08,2014 : ?

  10. #10
    emaynım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.03.2009
    Mesajlar
    7.508

    Cevap: NE PISIRSEM

    Diyet yemek tarifleri yazalım :)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2