kapat
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: makarna-pilav-börek kl degerleri

  1. #11
    StoRm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.09.2009
    Mesajlar
    12

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    Tanrımmmm mantının sadece 6 kaşığı 58o kalori mi???
    Bide mantı sevmiyorum diye ağız, yüz, göz eğerler.
    Neyse ki ben bunlardan çoğunu yemeyi tercih etmiyorum.


    уσυ мυѕт ѕιη αѕ мυ¢н αѕ υ ¢αη єη∂υяє тнє ƒιяє؟




  2. #12
    _PoLyaNNa_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.07.2009
    Mesajlar
    526

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    tşk emeğinize sağlık,,

  3. #13

    Üyelik tarihi
    21.10.2009
    Mesajlar
    32

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    Aysegül .. sağol bayağı faydası oldu bu kalori cetvelinin
    Phentermine support group!


  4. #14

    Üyelik tarihi
    04.10.2009
    Mesajlar
    24.434

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    PILAVA VE MAKARNAYA DAYANAMIYORUM AZDA OLSA YIYIYORUM MUTLAKAEN GUZELI YEMEMEKMIS AMA KALORILERE BAKIN YAAA.

  5. #15

    Üyelik tarihi
    13.04.2010
    Mesajlar
    9

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    makarna pilav sevdam yüüzünden diyet yapamıyorum ki

  6. #16

    Üyelik tarihi
    04.11.2010
    Mesajlar
    22

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    bu kadar abartıda yoktur ya 6 kaşık 100 gr onun da kuru madde değerleri bu kadar diip mi yaptnz listeyi ki çözemedm :S 6 kaşık dolusu olarak düşnldü yada :S

  7. #17

    Üyelik tarihi
    03.12.2010
    Mesajlar
    1

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    teşekkürler bilgi için bende kalori hesabı yaparak zayıflamaya çalışıcam

  8. #18

    Üyelik tarihi
    23.06.2016
    Mesajlar
    3

    Cevap: makarna-pilav-börek kl degerleri

    Arkadaşlar Merhabalar. Kısa bir süredir sizlerleyim Forumda bana faydalı olabilecek bir çok içerikle karsılastım. Herkese teşekkür ederim gerçekten. bende kullanıp memnum kaldığım bir üründen bahsedeceğim sizlere. yaklasık 2 aydır kullanıyorum bu ürünü. tefal titanyum tava. gerçekten mükemmel diyebilirim.hiç yağ kullanmadan bile yemek pişirebildim ve uzun ömürlü bir ürüne benziyor. isterseniz bu linkte daha detaylı inceleyebilirsiniz. http://www.hurriyet.com.tr/paylas/mu...-titanyum-2352

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. Mantarli makarna
    Von Veda im Forum yemek tariflerimiz
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 19.09.2007, 16:00
  2. Sebzelerin kl degerleri
    Von ..Diyetisyen im Forum Sebze & sebze yemekleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 28.08.2007, 09:14
  3. Meyvelerin kalori degerleri
    Von ..Diyetisyen im Forum meyve & meyve suyu
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.08.2007, 14:58

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2