ll

kapat
Sayfa 123/144 İlkİlk ... 2373113121122123124125133 ... SonSon
1440 sonuçtan 1.221 ile 1.230 arası
Like Tree1Likes

Konu: Leslie sansone yürü ve incel programı

  1. #1221

    Üyelik tarihi
    18.01.2011
    Mesajlar
    8

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    Anlaşılan genelde sıkılaştırıyo ama fazla kilo verdirmiyo diyorsunuz galiba

  2. #1222

    Üyelik tarihi
    22.09.2010
    Mesajlar
    4

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    merhaba,
    leslie ile tanışalım 3 ay oldu benimde...3 mil i haftada 5 gün yapıyorum ve inanılmaz derece güzel sonuç verdi, tabi diyet yanında:))
    hiç kilo veremiyorum derken bu ikili sayesinde 46 bedenden 42 bedene indim ve herkes daha zayıf olduğumu düşünüyor:)))
    şimdi bunlara ek haftada 3 gün plates yapıyorum daha 3. dersi aldım ama farkını şimdiden hissediyorum leslie artık 3 gün yapıyorum pazarları dinleniyorum....
    herkese şiddetle tavsiye ediyorum.....
    4 olsun 5 olsun arada değişiklik olsun diye yapıyorum ama 3 mil çok farklı yeri ayrı....
    diyetisyenim sayesinde leslie ile tanıştım ve o da 3 mili tavsiye etmişti....

  3. #1223

    Üyelik tarihi
    18.01.2011
    Mesajlar
    8

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben ilk sayfadan leslie 3 mil olan videonujn bütün partlarını indirdim ama videoyu çıkaramıyoru7m part 1 ile ilgili hata veriyor Yardım edebilirmisiniz İndirmeye çalıştığım videonun adı
    Leslie sansone walk off 10 pounds (4-5 kilo verdirici yürüyüş) Yardım edebilirmisiniz

  4. #1224

    Üyelik tarihi
    23.02.2011
    Mesajlar
    1

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    arkadaşlar walk away your waistline
    linkine verebilirmisiniz bel incelticiymiş=))

  5. #1225
    ginger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.08.2009
    Mesajlar
    139

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    walk away your waistline videosu

  6. #1226
    cikin_f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.02.2008
    Mesajlar
    11

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    arkadaşlar merhaba :))) ben de leslie ile 2 hafta kadar yürüdüm diyetle birlikte 3-4 kilo verdim peki siz şu kadar yaptım şu seriyi yaptım ve şu kadar kilo verdim diyebiliyor musnuz??? Çok sevinirim tekrardan başlamak istiyorum da :)

  7. #1227

    Üyelik tarihi
    20.11.2009
    Mesajlar
    780

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    CANIM BEN BUNU İNDİRDİM AMA BİŞEY MERAK EDİYORUM BU LESLİE
    3 MİL DEĞİLMİ YOKSA DAHAMI FARKLI?

  8. #1228

    Üyelik tarihi
    20.11.2009
    Mesajlar
    780

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    ok ok baktım şimdi ikiside farklı farklı milleri aynı

  9. #1229

    Üyelik tarihi
    27.02.2011
    Mesajlar
    1

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    Merhabaa :)
    Ben de yeni katıldım aranıza. Leslie ve Call birlikte yürütmeyi düşünüyorum. Bi 15 kilo kadar fazlam var. Umarım Sonunu getirebilirim. İşe yarar herhalde. Yalnız beraberinde yürütebileceğim bir diyet pek yok gibi. Neyse bakacağız artık. Herkese incecik günler dilerim. :)

  10. #1230

    Üyelik tarihi
    18.02.2011
    Mesajlar
    9

    Cevap: Leslie sansone yürü ve incel programı

    Image Hosted by ImageShack.us
    500 adımlık program ne kadar sürüyor arkadaşlar ve insanı terletiyor mu? Sabahları evden çıkmadan önce yapmak için uygun bir video mu?

Benzer Konular

  1. weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti)
    Von 83hasret im Forum weight Watchers
    Cevaplar: 21
    Son Mesaj: 06.01.2012, 07:25
  2. 40 yaş üstü fitness programı :)))))
    Von zülal im Forum Mizah Kösesi
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 18.05.2011, 23:07

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2