ll

kapat

Sonuçlar: Lesli sansone anketi

Katılımcı sayısı
89. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet < denedim faydasini gördüm

    55 61.80%
  • Hayir < denemedim

    33 37.08%
  • Denedim ama yararini görmedim

    1 1.12%
Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
74 sonuçtan 41 ile 50 arası
Like Tree2Likes

Konu: Leslie sansone ile zayiflayanlar

  1. #41
    titto79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2010
    Mesajlar
    447

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    arkadaşlar elinde leslienin interval çalışması olan varmı?
    sanırım "the big burn 2 miles intervals " olması lazım

  2. #42

    Üyelik tarihi
    21.12.2010
    Mesajlar
    1

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    merhaba uranüs_61,lesliyle 3 haftada 7 kilo vermişsin diyet yaptın mı acaba??

  3. #43
    uranus_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.12.2011
    Mesajlar
    4.869

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    canım ben sürekli diyet yapıyorum
    hala leslie yapıyorum
    çok da faydasını gördüm
    3.5 ayda 20 kilo verdim canım
    ama sürekli de diyetime dikkat ettim

  4. #44

    Üyelik tarihi
    14.03.2011
    Mesajlar
    1.268

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    the big burn 2 miles intervals bakındım ama bulamadım kızlar video bile yok

    ~~ ƒυη∂αηιη ιяα∂є ∂єηємєℓєяι ~~




    ..нєριмιz тєк кαηαтℓι вιяєя мєℓєğιz..
    ..вιявιяιмιzє ѕαяιℓмαѕѕαк αѕℓα υçαмαуιz..

  5. #45

    Üyelik tarihi
    13.09.2012
    Mesajlar
    1

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    mrb bana lislie sansonun acil olarak yürü ve incel programının 1 milden 5 mile kdr yani birleştirilmiş olarak linkleri lazım daha önce wardı ama suanda bulamıyorum rica etsem linkini atabilirmisinizz çok acil

  6. #46

    Üyelik tarihi
    02.10.2012
    Mesajlar
    2

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    bana milleri gönderebilirmisiniz ben yeni üye oldum. şimdiden teşekkürler

  7. #47
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    5.714

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    mesaj kutunuza bakin gönderen var

  8. #48

    Üyelik tarihi
    07.11.2012
    Mesajlar
    1

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Herkese Merhaba,

    Bende yeni üye oldum bana da leslinin 4 mil ve 5 millini gönderecek olan var mı lütfen
    inşallah en kısa sürede azimle istediğimiz kilolara geliriz :)

  9. #49

    Üyelik tarihi
    01.12.2010
    Mesajlar
    225

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    lesli harika kızlar basenlere .hareket bitene kadar göbek çekilirse dehşet düzeliyor göbek fark edeceksiniz hııı birde bacağı kalın olanlar mükemmel inceltiyor hemde sarkmadan bence 3 mil yederli 5 mil kalbi zorluyor .yürümede bile 45 dakkayı geçmeyin diyor uzmanlar ama 3mil 50 dakka sürüyor nolmal yürüyüşle özetlersek lesli x2 daha fazla efor salgılıyor vücuda lesli iyiiki varsın helede kış günleri...

  10. #50

    Üyelik tarihi
    22.11.2007
    Mesajlar
    4

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Image Hosted by ImageShack.us
    merhaba
    uzun zaman sonra benimde yeniden kilo vermem lazım yeni doğum yaptığım için diyet yapma şansım yok gibi bende yediklerime dikkat edip leslie yapmak istiyorum. 1 mil ve 3 mil linklerini gönderbilir misiniz? hepimize kolay gelsin.....

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Leslie sansone yürü ve incel programı
    Von zarife im Forum Leslie Sansone walk
    Cevaplar: 1439
    Son Mesaj: 08.10.2014, 18:26
  2. leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??
    Von sbstianece im Forum Leslie Sansone walk
    Cevaplar: 57
    Son Mesaj: 05.03.2014, 14:19
  3. Cevaplar: 226
    Son Mesaj: 12.11.2013, 22:55

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2