ll

kapat

Sonuçlar: Lesli sansone anketi

Katılımcı sayısı
88. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet < denedim faydasini gördüm

    55 62.50%
  • Hayir < denemedim

    32 36.36%
  • Denedim ama yararini görmedim

    1 1.14%
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
74 sonuçtan 21 ile 30 arası
Like Tree2Likes

Konu: Leslie sansone ile zayiflayanlar

  1. #21

    Üyelik tarihi
    14.03.2011
    Mesajlar
    1.269

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Alıntı eflall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende spor yapmak istiyorum daha önceden leslie yi duymuştum ama tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz hangisini yapmalıyım farklı farklı sanırım ?
    merhaba canım,
    leslie yürüyüş programı. yürüyüş yapmak için dışarı çıkma vaktin yoksa ideal.evde yürüyüş diyebiliriz yani. spora başlamak için de çok iyi. ilk önce 2 mille başlar yavaş yavaş artırırsın. kolay gelsin.

    ~~ ƒυη∂αηιη ιяα∂є ∂єηємєℓєяι ~~




    ..нєριмιz тєк кαηαтℓι вιяєя мєℓєğιz..
    ..вιявιяιмιzє ѕαяιℓмαѕѕαк αѕℓα υçαмαуιz..

  2. #22
    eflall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.01.2012
    Mesajlar
    39

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Alıntı Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


    merhaba canım,
    leslie yürüyüş programı. yürüyüş yapmak için dışarı çıkma vaktin yoksa ideal.evde yürüyüş diyebiliriz yani. spora başlamak için de çok iyi. ilk önce 2 mille başlar yavaş yavaş artırırsın. kolay gelsin.
    teşekkürler

    o zaman ben 2mil istiyorum nerden bulucam linki yardımcı olur musunuz
    -->Eflal'in Günlüğü <--



    ölçülerim de bunlar; (30.01.2012)
    göğüs: 82
    göğüs altı: 73
    bel(ince kısım): 73
    bel (göbek deliği): 83
    kalça: 93
    kol: 26
    bacak(en ince): 33
    bacak: 45
    bacak (en üst): 56



    BAŞARABİLİRİM...

  3. #23

    Üyelik tarihi
    14.03.2011
    Mesajlar
    1.269

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    özeline bak canım.

    ~~ ƒυη∂αηιη ιяα∂є ∂єηємєℓєяι ~~




    ..нєριмιz тєк кαηαтℓι вιяєя мєℓєğιz..
    ..вιявιяιмιzє ѕαяιℓмαѕѕαк αѕℓα υçαмαуιz..

  4. #24
    uranus_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.12.2011
    Mesajlar
    4.870

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    ben spor yapmaktan nefret eden biri olarak 17 gündür sadece 1 akşam uyuya kaldığım için yapmadım
    ve gerçekten çok faydasını gördüm
    karnım sırtım felan hemen toparlanmaya başladı
    denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum
    ben sıklıkla 5 mil çok yorgun olduğumda da 3 mil yürüyorum

  5. #25

    Üyelik tarihi
    02.12.2010
    Mesajlar
    667

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    arkadaslar banada bu likleri gonderirmisiniz ne olur okudum ya cox isterim yapiyim twk)yeni basliyiyacam kac mili tavsiye ederseniz oduda yaparim

  6. #26
    angel58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2010
    Mesajlar
    1.250

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Alıntı yuristka_fidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar banada bu likleri gonderirmisiniz ne olur okudum ya cox isterim yapiyim twk)yeni basliyiyacam kac mili tavsiye ederseniz oduda yaparim
    canım yeni başlayacaksan 1 milden başla çok kolay gelirse artır ben şahsen 3 mili öneriyorum 50 dakka sürüyor basenlere çok iyi geliyor
    [CENTER]








    :):BUDA GEÇER:):

  7. #27
    ~SILA~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.03.2009
    Mesajlar
    5.044

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Alıntı yuristka_fidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar banada bu likleri gonderirmisiniz ne olur okudum ya cox isterim yapiyim twk)yeni basliyiyacam kac mili tavsiye ederseniz oduda yaparim
    özeline bak canim...

  8. #28

    Üyelik tarihi
    02.12.2010
    Mesajlar
    667

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Alıntı ~SILA~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    özeline bak canim...
    cox twk canim)ALLAH razi olsun)

  9. #29

    Üyelik tarihi
    02.12.2010
    Mesajlar
    667

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Alıntı angel58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım yeni başlayacaksan 1 milden başla çok kolay gelirse artır ben şahsen 3 mili öneriyorum 50 dakka sürüyor basenlere çok iyi geliyor
    cox twk canim)1-2 gun o zaman 1 mil yapiyim sora hemen 3 mile gececem twk))

  10. #30
    angel58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2010
    Mesajlar
    1.250

    Cevap: Leslie sansone ile zayiflayanlar

    Image Hosted by ImageShack.us
    haydi kolay gelsin tatlım ozman
    [CENTER]








    :):BUDA GEÇER:):

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Leslie sansone yürü ve incel programı
    Von zarife im Forum Leslie Sansone walk
    Cevaplar: 1438
    Son Mesaj: 24.03.2014, 08:40
  2. leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??
    Von sbstianece im Forum Leslie Sansone walk
    Cevaplar: 57
    Son Mesaj: 05.03.2014, 13:19
  3. Cevaplar: 226
    Son Mesaj: 12.11.2013, 21:55

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2