ll

kapat
Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
58 sonuçtan 11 ile 20 arası
Like Tree2Likes

Konu: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

  1. #11
    f1r4r1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.12.2009
    Mesajlar
    133

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    Leslie nasıl ındıre bılırız

  2. #12

    Üyelik tarihi
    21.02.2012
    Mesajlar
    20

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    [QUOTE=Aysegül;1463609]güzelim benim haftada yarim kilodan fazla vermemi sagladi..cm olarakda 2 cm incelmisim..herkesde ayni etkiyi yapmaya ferah lesliyle 3 ayda yanilmiyorsam 20 kg verdi ve muthis inceldi..[/



    merhaba bu lesly bız ındırdık ama hata verıyor msnden yollayamazmısınız aceba özelden cvp yazarsanız sevınırım tşk ederım

  3. #13

    Üyelik tarihi
    26.02.2012
    Mesajlar
    253

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    Alıntı c1c1k1z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bu lesly bız ındırdık ama hata verıyor msnden yollayamazmısınız aceba özelden cvp yazarsanız sevınırım tşk ederım
    Bir video bir sürü parttan oluşuyor. İndirmiş olduğunuz partları tek bir klasörde topladıktan sonra açmayı deneyin. Mesela bir video 6 parttan oluşuyorsa (part 1, part 2, part 3 vs şeklinde) hepsinin aynı klasörde toplanması gerek. Bu şekilde denediniz mi?

  4. #14

    Üyelik tarihi
    27.02.2009
    Mesajlar
    656

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    Alıntı ~FeR@H~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm kanıtı ben....23 kılo verdim....leslıe teyzemle ilk başlarda her gün yürüdüm artık o kadar yapmıyorum ama aslada bırakamam çok seviyorum onu iyi ki var...:)))resimler albümde.....
    CANIM FERAHCIĞIM,YÜRÜYÜŞ BANA YETMİYO BENDE LESLİE İLE ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.NETTEN ARAŞTIRDIM AMA ÇOK KARIŞIK GELDİ,.BEN HANGİSİNİ YAPAYIM BANA HANGİSİ YETER YADA SEN HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİN.
    LİNKLERİ YOLLAYABİLİRMİSİN?

  5. #15

    Üyelik tarihi
    04.03.2012
    Mesajlar
    1

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    LESLİE sadece bacakları mı zayıflattı sizde de ? benim bacaklarım incecik oldu 6 kg verdim diyetle leslie de yaptım ..
    missdance likes this.

  6. #16
    hiperstore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.02.2012
    Mesajlar
    469

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    Alıntı dukancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LESLİE sadece bacakları mı zayıflattı sizde de ? benim bacaklarım incecik oldu 6 kg verdim diyetle leslie de yaptım ..
    bende inceldim ama önce farkedilen bacaklarım oldu ama genel olarak ta inceldim

    HİPERSTORE İNCELİYORRR

  7. #17

    Üyelik tarihi
    27.03.2010
    Mesajlar
    1

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    leslie ile 3 ayda tam 12 kilo vermiştim şimdi yeniden başladım

  8. #18

    Üyelik tarihi
    09.04.2010
    Mesajlar
    13

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    Alıntı selen41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leslie ile 3 ayda tam 12 kilo vermiştim şimdi yeniden başladım
    merhaba
    sadece leslie spor yaparak mı bu kadar kg verdiniz ?

  9. #19
    _*_kelebek_*_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.06.2009
    Mesajlar
    2

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    Merhablar bu foruma 2 yıl önce dogumdan sonra kılolarımı takıntı yapmaya baslayınca uye olmustum leslıe ile tanıstım bu forum sayesınde :) bayagı işe yaramıstı sonra ara verdım 1.5 yıl kadar suanda yıne kılolarım la basım dertte ve ben bugun 1 mil'le yenıden basladımm ınanıyorumm tekrar ıse yarayacak

  10. #20

    Üyelik tarihi
    17.03.2012
    Mesajlar
    14

    Cevap: leslie sansone ile kim ne kadar zayıfladı ??

    Image Hosted by ImageShack.us
    leslie ile kilo verenler, ne kadar kaç günde bi yaptınız, ben 1 mil ile nefes nefese kalmıştım zorlanmıştım sizdede aynısı oldumu ?

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2