ll

kapat
Sayfa 1/7 123 ... SonSon
63 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Likes

Konu: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

  1. #1

    Üyelik tarihi
    19.11.2008
    Mesajlar
    2

    Daumen hoch lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    merhaba arkadaşlar internette dolaşırken lahana suyu kürünü buldum ve biraz evvel olmak kosuluyla uygulamaya basladım size de yazıyorum inşallah bir faydasını görürüz
    BEYAZ LAHANA MUCİZESİ(prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu)

    İŞTE MUCİZE REÇETE



    1.KIŞ BOYUNCA BİRİKEN KİLOLARINIZDAN KURTULMANIZI SAĞLIYOR

    2.VUCUTTA BİRİKEN TOKSİNLERİ ATIYOR,KOLON KANSERİNİ ÖNLÜYOR

    3.KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYİP,VUCUDUNUZUN CANLANMASINI SAĞLIYOR

    4.SELÜLİTLERİ ÜÇ HAFTALIK KÜRLE YOK EDİYOR



    LAHANA KÜRÜ

    :KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN

    :SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN

    :BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR


    :10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN

    :KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LİTRE SUDA HAFİF ATEŞTE 15 DK PİŞİRİN. SABAH AKŞAM BİR BARDAK İÇİN. HER 3 GÜNDE BİR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA İKİNCİ VE SON KÜRDE TAMAMLANIR.



    FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN

    :4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
    ((bardaga yarım limon sıkıp içerseniz zorlanmazsınız kokusu gelmez( benden tavsiye ilk zamanalr zorlanmıştım ama deneyin işe yarıyo ))

    İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI

    İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI

    ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI

    DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ

    BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI

    ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK

    YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI

    NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

    sevgilerle....

  2. #2

    Üyelik tarihi
    17.12.2008
    Mesajlar
    3

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    üç gündür içim dışım lahana oldu ama deneyeceğim.teşekkürler

  3. #3
    hadise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.09.2008
    Mesajlar
    31

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    of yaa geçen yaptım yiyemedim ,ama bu suyu acaba aynımıki tadı neyapçam yaaaaaaaaaa yarın bi deneym inş iyidir yaaa



    KĞ YA hAyIrRrRRrR

  4. #4
    hadise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.09.2008
    Mesajlar
    31

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    Alıntı melike_tali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar internette dolaşırken lahana suyu kürünü buldum ve biraz evvel olmak kosuluyla uygulamaya basladım size de yazıyorum inşallah bir faydasını görürüz
    BEYAZ LAHANA MUCİZESİ(prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu)

    İŞTE MUCİZE REÇETE



    1.KIŞ BOYUNCA BİRİKEN KİLOLARINIZDAN KURTULMANIZI SAĞLIYOR

    2.VUCUTTA BİRİKEN TOKSİNLERİ ATIYOR,KOLON KANSERİNİ ÖNLÜYOR

    3.KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYİP,VUCUDUNUZUN CANLANMASINI SAĞLIYOR

    4.SELÜLİTLERİ ÜÇ HAFTALIK KÜRLE YOK EDİYOR



    LAHANA KÜRÜ

    :KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN

    :SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN

    :BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR


    :10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN

    :KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LİTRE SUDA HAFİF ATEŞTE 15 DK PİŞİRİN. SABAH AKŞAM BİR BARDAK İÇİN. HER 3 GÜNDE BİR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA İKİNCİ VE SON KÜRDE TAMAMLANIR.



    FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN

    :4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
    ((bardaga yarım limon sıkıp içerseniz zorlanmazsınız kokusu gelmez( benden tavsiye ilk zamanalr zorlanmıştım ama deneyin işe yarıyo ))

    İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI

    İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI

    ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI

    DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ

    BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI

    ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK

    YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI

    NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

    sevgilerle....

    ayrıca paylaşımın için canımcım



    KĞ YA hAyIrRrRRrR

  5. #5
    Pembeli Pisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.12.2008
    Mesajlar
    5

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    Gözle görülür bir zayıflama sağlıyormu yani ters etkisi olmaz değilmi hiç denemedim deniyeceğim :/ Teşekkürler canm.
    ..Sevgili Ğünlük..




    ßoy:1.70
    KiLo:71
    Hedef: 65/60
    Başarıcağım..!


  6. #6

    Üyelik tarihi
    11.01.2009
    Mesajlar
    2

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    slm kızlar ben bikere deneyim demiştim içememiştim ama limonla deneyecegim çok saolun grşrz

  7. #7
    Seda26
    Gast

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    tv'de bir herbalistte suyunu katımeyvesıkacağında sıkıp için demişti.içene helal olsun hiç bana göre değil bunlar.

  8. #8
    e-pack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.01.2009
    Mesajlar
    4

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler...
    Arkadaşlar ben denedim, 2. gün bugün...
    Ilık içiyorum ben, birde içine yarım limon sıkıyorum burnumu kapatıp içiyorum, sonrasında ağzıma hemen ufak bi parça ekmek atıyorumki kokusu rahatsız etmesin.. İlerleyen zamanlarda işe ytaradımı yaramadımı? yazarım mutlakaa ama 2. gün olsa bile tuvalete gitme sayım arttı bakalım hayırlısı...

  9. #9

    Üyelik tarihi
    28.01.2009
    Mesajlar
    6

    Ausrufezeichen Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    paylaşımın için cok saol cnm :)

    Bende uzun bi süredir deniorum sürekli tuvalete cıkartıor..toksinler böylece atılıo zaten vücuttan.cok işe yaradığını düşünüorum sbah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak limonlu su ardından lahana suyu 1 saat sorada kahvaltı..cok etkisini gördüm ben herkese tavsiye ederm arkadaşımın annesi yazın böyle yparak tbi sporlada desteklıyerek 8 kilo vermıştı. bnce o kötü kokuya,tadına rağmen içmeye değer derim hydi başarılarrrr!
    BAŞARI GÜNLÜĞÜM


    11 ocak :86

    28 ocak:80
    6 şubat 79


    1 kilo daha gittiii =) oley beeee =)

  10. #10

    Üyelik tarihi
    17.01.2009
    Mesajlar
    138

    Cevap: lahana suyu ile zayıflama saraçoğlu hocadan

    Image Hosted by ImageShack.us
    ben emziren bir anneyim bende denemeye başaldım. ama oğlum rahatsız olmaya başladı ve bıraktım. şimdi elme sirkesi+bal karışımını deniyorum.
    ha bu arada limon suyu da sıkmıştım içine gaz yapmasın diye nasıl olsa lahana dönemindeyiz olmazsa tekrar deneyeyim.


    boy:165 cm yaş:36 başlangıç kilom:94,5kg

    oezlemoez'in günlüğü...

    www.tavsancik.blogcu.com

Sayfa 1/7 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2