kapat
Sayfa 1/34 12311 ... SonSon
338 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree5Likes

Konu: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

  1. #1

    Üyelik tarihi
    27.04.2009
    Mesajlar
    5

    Frage zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    kimin gözlerini böle pörtletmek istersiniz ?hadi bakalım dökün içinizi...

  2. #2
    hale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.04.2008
    Mesajlar
    35

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    eşimin


    Günlüğüm;http://www.sendezayifla.com/showthre...838#post449838

    boy 162
    ilk hedef; 75 kg (obezlikten kurtuluş)6 kg kaldı ha gayret.
    ikinci hedef;65 (kiloluluktan kurtuluş)
    65 ve sona normal bir insan oluyorum.


  3. #3
    ebrulıght - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.03.2008
    Mesajlar
    55

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    işyerindekilerin tabikide
    src="http://www.ticker.7910.org/wg__73__01Si00000g41MzQyfDAwMDA4N2x8eW91ciB0ZXh0.gif"></a>

  4. #4
    elmayra3333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.03.2009
    Mesajlar
    167

    ((11 Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    sevgilimin kalp krizi geçireceği kesin

  5. #5

    Üyelik tarihi
    09.11.2008
    Mesajlar
    5

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    kilolarim yüzünden hayati bana zindan eden esimin...

  6. #6
    berrakberrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.05.2009
    Mesajlar
    6

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    poff valaha herkese nispet yapıcam insanlar benı sinir etmeye başladı valahaa herkesi dış görünşüyle yargılıyan ınsanlarada çok şeyım var söylecek güzelde olsan şişman olucan ağzı durmuyo mılletın(

  7. #7
    nefoş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.01.2009
    Mesajlar
    22.117

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    berrak aynen katılıyorum sana canım.birde çok zayıf olupta beni her görüşünde ayy basenlerim var kilo vermem gerk diyen eltimin

  8. #8

    Üyelik tarihi
    08.05.2009
    Mesajlar
    5

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    Sanırım önce aynanın karşısına geçip kendi kendime nispet yapacağım ve o küçücük 40 beden kıyafete nasıl sığdım diye böbürleneceğim :)

  9. #9
    nicksiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.05.2009
    Mesajlar
    4

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    valla nispet değil de babamın kesesine zararım olacağı kesin

    ee yeni ciciler lazım:)

  10. #10

    Üyelik tarihi
    08.05.2009
    Mesajlar
    5

    Cevap: zayıflayınca ilk kime nispet yapcanız a dostlar...

    Valla bende ayrı düşüncedeyim eşime doğumdan sonra hazırlıklı olmasını söylüyorum malum gardolap baştan aşağı yenilenecek :)

Sayfa 1/34 12311 ... SonSon

Benzer Konular

  1. zayıflayınca giymeyi en çok istediğiniz şey...
    Von pelinn im Forum Paylasim mekani
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 03.10.2009, 20:20
  2. Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 23.06.2008, 10:02

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2