kapat
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

  1. #1
    ikbal_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2007
    Mesajlar
    101

    kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    Kendimden nefret ediyorum şişko olduğum için hemde irademe sahip çıkamadığım için cok mutsuzum tamam diyom basliyom sonra yine kendimi tutamiyorum bu iradesizligimde biktim bu hayatta cok istedigim bisey zayidlamak ama olmuyor olmuyor birde tiroidim var yinede yapmaya calisiyom biseyler olmayinca bu sefer idana iyiyorum kafayi yiyecem ne olur bana biseyler diyin le olur yarin yine baslamak istiyorum ama o istegi o oradeyi kendimde goremiyorum canim hic bisey yapmak istemiyor spor yapmak zor geliyor bi akil verin lutfen zamaninda cok alip verdim yoruldum galiba hadi biseyler deyin bu iradesiz arkadasa bu arada kilom 88
    10/11/2015 :90 kilo
    27/11/2015 :88.1kilo
    07/12/2015 :87.4kilo
    09/02/2016: 86 kilo

  2. #2
    ikbal_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2007
    Mesajlar
    101

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    Aa yanlislikla iki defa konu asmisim moderotur arkadaslar digerini silermisiniz
    10/11/2015 :90 kilo
    27/11/2015 :88.1kilo
    07/12/2015 :87.4kilo
    09/02/2016: 86 kilo

  3. #3
    **ELIF** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.03.2010
    Mesajlar
    11.382

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    Hepimizin ortak sorunu bu

  4. #4

    Üyelik tarihi
    18.01.2016
    Mesajlar
    125

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    Ayni durumdayim
    Bi daha deniycez
    Hedefe ulasana kadar devam etcez
    Pes etmek yok
    Yola devam
    Bu sefer basarcaz!

  5. #5

    Üyelik tarihi
    18.01.2016
    Mesajlar
    125

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    Ayni durumdayim
    Bi daha deniycez
    Hedefe ulasana kadar devam etcez
    Pes etmek yok
    Yola devam
    Bu sefer basarcaz!

  6. #6
    ikbal_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.08.2007
    Mesajlar
    101

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    Ins ya
    10/11/2015 :90 kilo
    27/11/2015 :88.1kilo
    07/12/2015 :87.4kilo
    09/02/2016: 86 kilo

  7. #7
    sakız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.06.2010
    Mesajlar
    7.288

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    ben de çok iradesizim bu konuda. spor yapma imkanım yok değil ama çok kısıtlı. ancak evde spor yapabilirim. çalışıyorum ve geç geliyorum. yorgun oluyorum. halim olmuyor.

    kendime hep durman gerek diyorum ama yapmıyorum. erteliyorum.
    ~sakız 2016 da 60 kilooooo~


    [/QUOTE]

  8. #8
    sakız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.06.2010
    Mesajlar
    7.288

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    ben de çok iradesizim bu konuda. spor yapma imkanım yok değil ama çok kısıtlı. ancak evde spor yapabilirim. çalışıyorum ve geç geliyorum. yorgun oluyorum. halim olmuyor.

    kendime hep durman gerek diyorum ama yapmıyorum. erteliyorum.
    ~sakız 2016 da 60 kilooooo~


    [/QUOTE]

  9. #9
    kaçak avcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2009
    Mesajlar
    61

    Cevap: kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

    evde spor diye birşey yok benim birsürü aletim var eliptik bisikler mekik sehpası plates aletleri vs ama iradem yok




    start it up :03.06.11 bırakma sakın sakın
    Hayatta herşey üstüne qeliyorsa bilki sen ters yöne qidiyorsundur..!

Benzer Konular

  1. eltimden nefret ediyorum
    Von **ELIF** im Forum Dertlesiyoruz
    Cevaplar: 42
    Son Mesaj: 01.06.2012, 21:40
  2. babam denilen şahsiyetten nefret ediyorum
    Von tuğçe58 im Forum Dertlesiyoruz
    Cevaplar: 59
    Son Mesaj: 10.01.2011, 11:52
  3. Cevaplar: 24
    Son Mesaj: 01.05.2010, 22:37

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2