ll

kapat
Sayfa 1/9 123 ... SonSon
82 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

  1. #1
    ginger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.08.2009
    Mesajlar
    139

    10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu




    videolar 30 dakika programa göre;1 gün üst vücut, 1 gün alt vücut yapılıyor vücut hatlarının düzeldiği görülmüş biri ağır diğeri hafif olmak üzere 2 tip ağırlığa ihtiyaç var kardiyo kısmı düşük ve hızlı diye ikiye ayrılmış kondüsyon durumuna göre secip yapıyorsunuz..ilk başlarken hafif ağrlıklarla başlayıp ileri zamanlarda attırabiliyorsunuz
    daha önce bu tip sporları yapmamış arkadaşlar lower body(alt vücut) Olan videoyu mümkünse ağırlık kullanmadan yapın ağırlıklı cok kasar ve yorar söyleyeyim güçlendikçe ağırlıklara gecersiniz
    .örnek video için bu linke bakınız play clip butonuna basarsanız klibi izleyebilirsiniz.
    programin ismi 10 Days to a Better body
    googleden aratirsaniz videolarini bulabilirsiniz
    Konu ginger tarafından (27.08.2009 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    prettywomen
    Gast

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    [QUOTE=ginger;548065]


    videolar 30 dakika programa göre;1 gün üst vücut, 1 gün alt vücut yapılıyor vücut hatlarının düzeldiği görülmüş biri ağır diğeri hafif olmak üzere 2 tip ağırlığa ihtiyaç var kardiyo kısmı düşük ve hızlı diye ikiye ayrılmış kondüsyon durumuna göre secip yapıyorsunuz..ilk başlarken hafif ağrlıklarla başlayıp ileri zamanlarda attırabiliyorsunuz.örnek video için bu linke bakınız play clip butonuna basarsanız klibi izleyebilirsiniz.
    http://www.collagevideo.com/workout-...tter-body-5591



    teşekkür ederim canım hemenindireceğim sonuçları paylaşırım

  3. #3
    güneşİM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.12.2008
    Mesajlar
    208

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    hoşuma gitti bu...
    indiriyorum. tşk

  4. #4
    ginger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.08.2009
    Mesajlar
    139

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    ben bu sabah denedim kollarımı filan cok iyi çalıştırdı aşırı yormuyor insanı herkesin rahatlıkla yapabileceği gibi bencede cok etkili bişeye benziyor bugün başladım yapmaya sonucları paylaşırım bende

  5. #5
    ginger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.08.2009
    Mesajlar
    139

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    bu sabah kalktığımda kol ve sırt bölgemde oraların çalıştığını gösteren ağrı vardı demekki iyi çalışmış cok sevdim biraz önce alt vücut olanı yaptım o üst vücuttan braz daha zorluyo insanı ben pek bacak hareketi yapmayı sevmem ama bunu zevle yaptım kalp atışları daha fazla hızlandı bu videoda yarına bacaklar ne olur bilmiyorum

  6. #6
    leda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.06.2009
    Mesajlar
    307

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    lower body sini indirdim. hoşuma gitti.
    programımda yer bulursam araya sıkıştırıcam. - o kadar yoğunum ki spor açısından anacım.şaşar kalırsın :P
    şaka bir yana bir deniicem belki bugün denerim.
    uper body de indiriyorum şimdi.
    diyet listesi var mı bunu?
    10 gün filan diyor ama. ben pek itimat etmem böyle 5 günde 5 kilo
    10 günde bikini giy şeysilerine :P
    detoxların loser ı leda dio bunu eheh

  7. #7
    *CaNo* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.03.2009
    Mesajlar
    33

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    bunun da deneyelim bi gün
    üff hangisini yapacağını da şaşırıyo yani insan heeee

    ....


  8. #8
    tyuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.06.2009
    Mesajlar
    4.441

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    benim basim kel mi ben de indireyim bakayim. Upper bodyi indiriyorum simdi, araya sikistirabilirsem yaparim, olmadi slim in 6 bitince bir 10 gun de bunu yaparim. ben de inanmiyorum 10gunde olabilecek super degisimlere ama yine de guzel bir calisma olabilir. Saol Ginger linkler icin
    Tyuw'un Gunlugu

    http://www.sendezayifla.com/showthre...ikli yemekleri

    Tyuw`un P90X gunlugu


    boy:165....
    ..06 subat 2010............. 05 mart 2010
    kilo:..........59.2...............................57.6
    gogusalti:...79.................................79
    bel:...........72.................................71
    gobek deligi.....................................75
    gobek:.......82.................................80
    kalca:........92.................................91
    bacak:.......52.................................51
    kol:.........26.5.................................26.5

  9. #9
    ginger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.08.2009
    Mesajlar
    139

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    tabi yanında yediklerimize de dikkat etmek gerekiyor bu program 10 günde cok fazla olasa da iyi bir sıkılaşma ve kilo verme sağlıyormuş 8 pounds diyor nekadar eder bilmiyorum ama faydasını cok görmek ve büyük değişim görmek istiyorsak uzun vaadede yapılmalı bence 10 günden sonra bırakmayacağım içindeki egzersizler cok etkili ve kısa zamanda sonuc için tasarlanmış mesela siz callaneticsi 21 gün yapıyorsunuz bende bu programı başlangıç için 21 gün denemeye niyetliyim asıl sonuclar ozaman cıkar

  10. #10
    leda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.06.2009
    Mesajlar
    307

    Cevap: 10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    Image Hosted by ImageShack.us
    evet bence de 21 gün yapmak iyi bir fikir.
    ben de programda aralara sıkıştırıcam. hergün aynı şey bayıyo beni.
    böyle programlı ortaya karışıklar daha çok işime geliyor.

Sayfa 1/9 123 ... SonSon

Benzer Konular

  1. süper makyaj videosu
    Von Ses im Forum Makyaj
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 16.08.2009, 10:06
  2. Daha Sağlıklı Daha Güzel Eller İçin
    Von Burcuu im Forum El ve Ayak Bakimi
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 12.05.2009, 12:36

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2