kapat
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Likes

Konu: elma sirkesi ile mide kanaması

  1. #1

    Üyelik tarihi
    08.11.2009
    Mesajlar
    2

    Ausrufezeichen elma sirkesi ile mide kanaması

    arkadaşlar. elma sirkesinin zayıflama üzerindeki etkisini birçok internet sayfasında okudum, ve kulanmaya karar verdim. keşke vermez olaydım. tek sağlıklı organım dediğim midemede bu şekilde zarar vermiş oldum. mide kanamasının ardından çekilen endoskopide midemin durumunun hiç açıcı olmadığını söylemeliyim. lütfen kendinizi benim gibi zayıflama uğrunu tehlikelere sokmayın. bunu sizinle paylaşmak insanlık görevimdi, dinlemek ise size kalmış. herkeze sağlıklı günler.

  2. #2
    purple - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.09.2009
    Mesajlar
    138

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    Canım elma sirkesini nasıl kullandın ayrıntılı anlatır mısın,yapmayalım biz de.
    Şimdilik kilo cetveli olayını dondurdumm:) uzun bir süre sonra tartılıcamm..


    Günlüğüm:

    http://www.sendezayifla.com/showthread.php?t=11980

  3. #3

    Üyelik tarihi
    04.10.2008
    Mesajlar
    15

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    Canim benim ,Allah shifa versin.Ben de kullaniyordum ama bundan sonra Belki sirkeyi fazla kacirmish ola bilirsin,anlatirmisin kac defa ve nasil ictiyini?

  4. #4
    canan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.10.2008
    Mesajlar
    32

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    evet yaa nasıl kullandın bende kullanıyorum ama fazlasına kesinkilke kaçmıyorum tarif nasılsa bende öyle yapıyorum geçmiş olsun bizede nasıl kullandığını yazarsan bizlerde bilinçleşiriz ...

  5. #5
    GazeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.11.2009
    Mesajlar
    690

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    Bu forumda başka bi konuda bende bunu belirtmiştim
    doktorum mide hassasiyeti olanların sirke kullanmasının tehlikeli olduğunu mideye ağır geldiğini söylemişti
    2 yada 2,5 lt suya 1 limon önermişti (ama daima değil)
    şimdi ara ara ben bunu yapıyorum

    konu için teşekkürler ;)

  6. #6

    Üyelik tarihi
    08.11.2009
    Mesajlar
    2

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    bir bardak ılık suda 1 kaşık sirke ve bal. sabah kahvaltısından önce. yani tarif edilen gibi. patoloji sonucumda çıkmış. sabah inşallah onuda alacağım. hayırlısı diyorum. ben dikkat etmenizi öneririm. gerçekten bunu paylaşmayı sorumluluğum olarak gördüğümden yazdım. sağlıklı günler diliyorum.

  7. #7

    Üyelik tarihi
    17.12.2010
    Mesajlar
    5

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    Alıntı ewelina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar. elma sirkesinin zayıflama üzerindeki etkisini birçok internet sayfasında okudum, ve kulanmaya karar verdim. keşke vermez olaydım. tek sağlıklı organım dediğim midemede bu şekilde zarar vermiş oldum. mide kanamasının ardından çekilen endoskopide midemin durumunun hiç açıcı olmadığını söylemeliyim. lütfen kendinizi benim gibi zayıflama uğrunu tehlikelere sokmayın. bunu sizinle paylaşmak insanlık görevimdi, dinlemek ise size kalmış. herkeze sağlıklı günler.
    elma sirkesini fazla kaçırmış olabilirsin diye düşünüyorum
    Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilirler ;)

  8. #8

    Üyelik tarihi
    08.03.2011
    Mesajlar
    12

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    Ben yemeklerden sonra bol su ile içiyorum, bu şekilde midede yanma falan yapmıyor. Aç karnına içmek mideye çok zararlı olur. Koladan bile daha asidik bir madde sonuçta.

  9. #9

    Üyelik tarihi
    03.04.2011
    Mesajlar
    6

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    çok geçmiş olsun benimde midemi rahatsız ediyor elma sirkesi

  10. #10

    Üyelik tarihi
    01.05.2011
    Mesajlar
    1

    Cevap: elma sirkesi ile mide kanaması

    Alıntı ewelina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar. elma sirkesinin zayıflama üzerindeki etkisini birçok internet sayfasında okudum, ve kulanmaya karar verdim. keşke vermez olaydım. tek sağlıklı organım dediğim midemede bu şekilde zarar vermiş oldum. mide kanamasının ardından çekilen endoskopide midemin durumunun hiç açıcı olmadığını söylemeliyim. lütfen kendinizi benim gibi zayıflama uğrunu tehlikelere sokmayın. bunu sizinle paylaşmak insanlık görevimdi, dinlemek ise size kalmış. herkeze sağlıklı günler.
    MERHABA BENDE ELMA SİRKESİ İÇMEK İSTİYORDUM FAKAT ŞİMDİ VAZGEÇTİM

Sayfa 1/3 123 SonSon

Benzer Konular

  1. Elma sirkesi
    Von ..Diyetisyen im Forum Elma sirkesi
    Cevaplar: 163
    Son Mesaj: 17.07.2012, 08:55
  2. elma sirkesi
    Von acemi im Forum Digerleri
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 06.11.2009, 18:06

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2