ll

kapat
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

  1. #1

    Üyelik tarihi
    19.03.2009
    Mesajlar
    37

    exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    Arkadaşlar doktorum bana kendisininde kullanmış olduğu exodex adlı bir hap verdi.Daha önce bu ilacı kullanan varmı aranızda.Eğer varsa bilgi alabilirmiyim??Kullandığım onca ilaçtan sonra bir daha paramı sokağa atmak istemiyorum.Sağlık konusunda şüpheli değilim en azından sağlık bakanlığı onaylı diğerleri gibi tarım değil.İnşallah bu ilaçla güzel sonuç alırım...
    Konu nursimaa tarafından (04.04.2009 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.

  2. #2

    Üyelik tarihi
    09.08.2007
    Mesajlar
    34

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    kardeşim eczanede çalışıyor şeker hastalığı başlangıcı olduğu için oda tamamen bitkisel olan bu hapı aldı ama kullanmadı çünlü hiç bir ilacı kullanmaz ben denedim tam bir tatlı tutkunu olarak bunu içtim ve tatlı yeme isteğin gerçekten kayboluyor ama iştahıda çok açıyor kardeşim bundan dolayı kullanmadı

  3. #3

    Üyelik tarihi
    19.03.2009
    Mesajlar
    37

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Doktorum bu ilacın iştahımı keseceğini söyledi.Zaten tatlıyla pek aram yok.Bu ilaçtamı bana göre değil.Kararsız kaldım bir kaç arkadaştan da bilgi bekliyorum ona göre alacağım..

  4. #4
    ruhuince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.04.2009
    Mesajlar
    1

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    Merhaba,arkadaşlar.Bende yeni katıldım aranıza.Aynı zamanda yeni exodex kullanıcısıyım.3 gün oldu.aslında ben pek birşeyler farkedemedim henüz.Ama kızkardeşim yeme krizlerindeyken o 2 günde frenleyebildi kendini.Bence bayaa etki etmeye başladı kardeşimin iştahına.İlaç kullanma taraftarı değildim ama exodex araştırdım ve en mantıklısı bu geldi.Acaba sizler ne durumdasınız.Yazın lütfen..

  5. #5

    Üyelik tarihi
    19.03.2009
    Mesajlar
    37

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    İlacı altı gündür kullanıyorum acayip bi şekilde iştahımı açtı ilaçtan önce bu kadar iştahlı değildim ama adet dönemim yaklaştı bunla ilgilidir diye düşünüyorum.Kullanmaya devam ediyorum bakalım sonuç ne olacak?Sizleri bilgilendiririm..

  6. #6
    tack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.01.2008
    Mesajlar
    128

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    selam kızlar..bende dün aldım exodex i bakalım ne olcak ...eşimin iş yerinden bi arkadaşı kullanmaya başlamış bakalım ne olcak...
    29 nisan:61.1 kg ile başladım yanında hcg diyetide yapıyorum...

  7. #7

    Üyelik tarihi
    17.06.2009
    Mesajlar
    3

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    merhaba arkadaşlar bende dün kullanmaya başladım bu ilacı 78 kiloyum bakalım ne olacak sonuçları yazarım herkeze kolay gelsin

  8. #8

    Üyelik tarihi
    19.03.2009
    Mesajlar
    37

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    benim ilacım bitti pek faydasını görmedim ama doktorum bir kutu daha kullanmamı tavsiye etti ancak ben kullanmayı düşünmüyorum.Bu arada farklı bir ilaca başladım ve 2 haftada 2 kilo verdim sanırım ona devam edeceğim..

  9. #9

    Üyelik tarihi
    26.06.2009
    Mesajlar
    2

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    Alıntı nursimaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ilacım bitti pek faydasını görmedim ama doktorum bir kutu daha kullanmamı tavsiye etti ancak ben kullanmayı düşünmüyorum.Bu arada farklı bir ilaca başladım ve 2 haftada 2 kilo verdim sanırım ona devam edeceğim..
    SELAM HANGİ İLAÇLA KİLO VERDİNİZ İKİ HAFTADA 2 KİLO.CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM:))

  10. #10

    Üyelik tarihi
    26.06.2009
    Mesajlar
    2

    Cevap: exodex zayıflama hapı sağlık bakanlığı onaylı...

    Image Hosted by ImageShack.us
    nursimaa cevabını bekliyorum eğer fırsat bulup yazarsan çok mutlu olurum acilen kilo vermem lazım(

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Bitkisel zayıflama hapı Eph200
    Von TARIK im Forum Digerleri
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 02.03.2009, 23:51
  2. Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 30.01.2009, 23:33
  3. Sağlık Olsun
    Von kirmizigul im Forum Mani ve Siir
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 25.03.2008, 23:01

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2