ll

kapat
Sayfa 1/22 12311 ... SonSon
213 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree12Likes

Konu: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

  1. #1
    titto79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2010
    Mesajlar
    447

    .new. Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    eveeett hanımlar beyler 4 gün önce başladığım yeni macerama destek olacağınızı düşünerek konuyu açıyorum. hepimize hayırlı ve uğurlu olsun

    ayrıntıya gelecek olursam anlatacak pek bişey yok tek yapmanız gereken akşam 6dan sonra hiçbişey yememek. bir arkdaşım bu şekilde 8 kilo verdi bana da ilham kaynağı oldu. bu yolda beni yalnız bırakmayacağınızdan eminim

    güzel paylaşımlar dileğiyle :)

  2. #2
    luisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.05.2010
    Mesajlar
    3.400

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    hadi bakalim kolay gelsin canim

  3. #3
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    5.705

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    ben varim güzelim..yillardir 18 den sonra yemek yemem..
    burayi grup olarak acarsan profilimizden burasini bulmak kolay olacaktir..

  4. #4
    titto79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2010
    Mesajlar
    447

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    tşkr ederim inş. bu sefer başarılı olcam şimdilik gayet iyi gidio haftaya sonuç bekliyorum :)

  5. #5
    titto79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2010
    Mesajlar
    447

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    Alıntı Aysegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben varim güzelim..yillardir 18 den sonra yemek yemem..
    burayi grup olarak acarsan profilimizden burasini bulmak kolay olacaktir..
    süper ama ben pek anlamıorum bu işlerden konuyu uygun yere taşımanız mümkün mü acaba?

  6. #6
    HayatNesem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.06.2008
    Mesajlar
    7.230

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    bende nerdeyse 2 hafta oldu 6 dan sonra yemiyorum..sanirim kilo vermemde bundan kaynaklaniyor..insallah hep böle devam eder..herkese basarilar

  7. #7
    titto79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2010
    Mesajlar
    447

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    Alıntı HayatNesem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende nerdeyse 2 hafta oldu 6 dan sonra yemiyorum..sanirim kilo vermemde bundan kaynaklaniyor..insallah hep böle devam eder..herkese basarilar
    tebrik ediorum seni
    peki 2 haftada kaç kilo verdin ve 6dan sonra yememk dışında başka bişeyler uyguladın mı? paylaşırsan sevinirim

  8. #8
    HayatNesem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.06.2008
    Mesajlar
    7.230

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    Alıntı titto79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrik ediorum seni
    peki 2 haftada kaç kilo verdin ve 6dan sonra yememk dışında başka bişeyler uyguladın mı? paylaşırsan sevinirim
    ben duzenli yiyeli 1 hafta oldu..2 haftadadirda 6 dan sonra yemiyorum.ve 1 haftada sonuc 1.3 kg verdim bugun tartiya ciktim..6 dan sonra bazen meyve yiyorum yada sekersiz kahve iciyorum yada yesil cay,bitki cay ve su iciiyorum..baska ozel birsey yapmiyorum..

  9. #9
    titto79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2010
    Mesajlar
    447

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    bu arada dün 4. günümdü ama bozdum malesef haftasonu kız arkadşlarla kaldık ilk gün iiydi ama dün gündüz okuz gibi yedim sölmesi ayıp gece geç saatte çiğköfte yedim ama bugün bu saat oldu acıkmadım sanırım bugün tek öğün gecçecek belki akşam birde meyve yerim yinede bi gün bozdum die pes etmiorum devaammmmmmmmm inanıorum olacak bu sefer

  10. #10
    titto79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.03.2010
    Mesajlar
    447

    Cevap: Akşam 18:00'den sonra yemek yemeyenler

    Image Hosted by ImageShack.us
    Alıntı HayatNesem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


    ben duzenli yiyeli 1 hafta oldu..2 haftadadirda 6 dan sonra yemiyorum.ve 1 haftada sonuc 1.3 kg verdim bugun tartiya ciktim..6 dan sonra bazen meyve yiyorum yada sekersiz kahve iciyorum yada yesil cay,bitki cay ve su iciiyorum..baska ozel birsey yapmiyorum..
    sonuç çok iyi arkadaşımdan da tecrübeyle sanırım bu şekilde ortalama haftada bi kilo gidio oda 2 ayda 8 kilo vermişti darısı başımıza

Sayfa 1/22 12311 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Sabah ve akşam cilt bakımı
    Von Y@gmuR im Forum Cilt Bakimi
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 03.05.2014, 18:31
  2. Sabah-Öğle-Akşam Menülerimiz.
    Von Deniz_KP im Forum Yemek Listemiz
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 03.05.2014, 15:18
  3. sabah akşam için yağlardan kurtulun
    Von $aнмaЯaη im Forum Bitki Çayları
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 20.11.2009, 09:40

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2