ll

kapat
Sayfa 1/35 12311 ... SonSon
350 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree2Likes

Konu: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

  1. #1
    EgeDenizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Mesajlar
    304

    Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Nyuu arkadaşımızın hazırladığı Türkçe çeviriden yararlanarak,callanetics videosuna dublaj yaptım.

    Videoda hem Türkçe dublaj hem de altyazı gömülü halde(Altyazıyı da takip etmek isteyenler olabilir belki diye,altyazıyı videoya ekledim).Ayrıca altyazı dosyası kullanmanıza gerek yok.(Altyazılar media playerde görünmekte.)

    Videoyu da wmv formatına çevirdim,bu sayede ek bir codec ya da programa gerek kalmadan direkt windows media player ile açabilirsiniz.

    LINKLER kirik diye $ikayetlerden ve internette izinsiz yayinlama yasagindan dolayi Linkler silinmistir..spor duyurular kismindan link isteklerinizi yazabilirsiniz elinde olan arkadaslarimiz gönderebilirler... size yararli olacagini düsündügümüzden yorumlari birakiyoruz


    Dipnot:Süper Callanetics ve kısa süreli Klasik Callanetics (AM & PM) videolarında dublaj ve altyazı bulunmuyor arkadaşlar.



    RapidShare ve Hotfile linkleri için duyguuk a teşekkürler :)[/FONT]
    Konu EgeDenizi tarafından (10.05.2011 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme :)
    HİRANUR and dduman like this.

  2. #2
    serappppp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.10.2009
    Mesajlar
    1.059

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    şu mesaj için geri döndüm siteye. tatlım ellerine sağlık alkis 2 gündür uğraşıyosun biçok insan çok faydalanacak umarım bu linkten.

  3. #3
    es_se - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12.04.2009
    Mesajlar
    2.038

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    cnm cok tesekkurler emegıne saglık ege


    Serranın Spor Koruma Günlüğü

    1 YILDA SONUÇ ALDIĞIM EGSERSİZLER

    Koşu Bandında Eğimde 7 10 km arası koşu

    Tracy Anderson Treadmill

    Slim & 6 Pack + Great Abs

    Great Thighs +
    Turbo Jam

    10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    Callenetics + Süper Callenetics ( 30 )

    10 Mınute Traıner 1 aylık program

    P90X 1 aylık program

    INSANITY 2 aylık program

  4. #4
    EgeDenizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Mesajlar
    304

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Alıntı serappppp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu mesaj için geri döndüm siteye. tatlım ellerine sağlık alkis 2 gündür uğraşıyosun biçok insan çok faydalanacak umarım bu linkten.
    Evet,anca bitirebildim

    İnşallah yararlı olur canım
    Konu EgeDenizi tarafından (18.02.2010 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.

  5. #5
    EgeDenizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Mesajlar
    304

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Alıntı tek_bir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cnm cok tesekkurler emegıne saglık ege
    Rica ederim canım güle güle kullanın
    Konu EgeDenizi tarafından (18.02.2010 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.

  6. #6
    es_se - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12.04.2009
    Mesajlar
    2.038

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    bu ses sanamı aıt kız masallah ya ne guzel hazıladın verdın bıze ıns ıstedıgn sonuca kavus bununla elektronık dehamız


    Serranın Spor Koruma Günlüğü

    1 YILDA SONUÇ ALDIĞIM EGSERSİZLER

    Koşu Bandında Eğimde 7 10 km arası koşu

    Tracy Anderson Treadmill

    Slim & 6 Pack + Great Abs

    Great Thighs +
    Turbo Jam

    10 günde daha iyi bir beden egzersiz videosu

    Callenetics + Süper Callenetics ( 30 )

    10 Mınute Traıner 1 aylık program

    P90X 1 aylık program

    INSANITY 2 aylık program

  7. #7
    EgeDenizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Mesajlar
    304

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Alıntı tek_bir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ses sanamı aıt kız masallah ya ne guzel hazıladın verdın bıze ıns ıstedıgn sonuca kavus bununla elektronık dehamız
    Evet canım ses benim

    İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçlara kavuşuruz
    Konu EgeDenizi tarafından (18.02.2010 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

  8. #8
    ♥ღ!!..baby..!!ღ♥ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.04.2009
    Mesajlar
    1.860

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    ELELRİNE SAĞLIK CANIM..
    HEMEN İNDİRİYORUM..

  9. #9
    EgeDenizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Mesajlar
    304

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Alıntı tosun64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ELELRİNE SAĞLIK CANIM..
    HEMEN İNDİRİYORUM..
    Rica ederim canım güle güle kullan
    Konu EgeDenizi tarafından (18.02.2010 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.

  10. #10
    LiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.03.2009
    Mesajlar
    93

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Image Hosted by ImageShack.us
    teşekkürler,eline ve ağzına sağlık
    Callanetics 21/2
    Leslie ile Koşu /1





    L İ L A nın Günlüğü

Sayfa 1/35 12311 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Callanetics: 10 Years Younger in 10 Hours
    Von Chaotic im Forum Callanetics
    Cevaplar: 557
    Son Mesaj: 30.03.2012, 23:49
  2. CALLANETICS EVOLUTION
    Von pofuduk84 im Forum Callanetics
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 20.12.2011, 13:56
  3. Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 31.03.2011, 13:58
  4. => Callanetics <=
    Von Y@gmuR im Forum Callanetics
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03.10.2009, 17:09

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2