ll

kapat
Sayfa 35/35 İlkİlk ... 25333435
350 sonuçtan 341 ile 350 arası
Like Tree2Likes

Konu: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

  1. #341
    EgeDenizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.01.2010
    Mesajlar
    304

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Rapidshare linkleri vardı bende ama malum rapidshare kapalı, o yüzden paylaşmamıştım.

  2. #342
    magic sense - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.01.2012
    Mesajlar
    32

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    ben normal calleneticsi yapıyordum başta zorlasa da sonradan vücudu çok rahatlıyordu.Quick Callanetics Legs i görmemiştim o nasıl

  3. #343
    LiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.03.2009
    Mesajlar
    93

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Ben geldim tekrar:)

    Callaneticse dönüş yaptım yine...

    kilo almış olsamda call.sayesinde o kadar belli olmuyor ama salmadan toparlamalıyım.

    call.maceramı albümümdeki resimlerle paylaşmıştım sizlerle,

    günlükde açtım kilolar gidene kadar

    görüşürüz arkadaşlar.
    Callanetics 21/2
    Leslie ile Koşu /1





    L İ L A nın Günlüğü

  4. #344
    smrbrcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.03.2012
    Mesajlar
    1

    ((6 Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Alıntı EgeDenizi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rapidshare linkleri vardı bende ama malum rapidshare kapalı, o yüzden paylaşmamıştım.
    nasıl indirebilirim??bulamıyorum

  5. #345

    Üyelik tarihi
    02.04.2012
    Mesajlar
    1

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Alıntı EgeDenizi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nyuu arkadaşımızın hazırladığı Türkçe çeviriden yararlanarak,callanetics videosuna dublaj yaptım.

    Videoda hem Türkçe dublaj hem de altyazı gömülü halde(Altyazıyı da takip etmek isteyenler olabilir belki diye,altyazıyı videoya ekledim).Ayrıca altyazı dosyası kullanmanıza gerek yok.(Altyazılar media playerde görünmekte.)

    Videoyu da wmv formatına çevirdim,bu sayede ek bir codec ya da programa gerek kalmadan direkt windows media player ile açabilirsiniz.

    LINKLER kirik diye $ikayetlerden ve internette izinsiz yayinlama yasagindan dolayi Linkler silinmistir..spor duyurular kismindan link isteklerinizi yazabilirsiniz elinde olan arkadaslarimiz gönderebilirler... size yararli olacagini düsündügümüzden yorumlari birakiyoruz


    Dipnot:Süper Callanetics ve kısa süreli Klasik Callanetics (AM & PM) videolarında dublaj ve altyazı bulunmuyor arkadaşlar.



    RapidShare ve Hotfile linkleri için duyguuk a teşekkürler :)[/FONT]
    merhaba, ben de yeni başladım, umarım faydasını görürüm ben de. size teşekkürler emek verip türkçe dublaj yaptığınız için. ben türkçe videoyu indirmek istiyorum ama bulamıyorum, altyazılı zor oluyor nasıl bulabilrim ya da bana başka bir yolla gönderebilirmisiniz? teşekkürler

  6. #346

    Üyelik tarihi
    04.11.2009
    Mesajlar
    400

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    callaneticsin hepsini ben de istiyorum nasıl bulcaz ki?? vardı bend eama pc çökünce tüm spor videolarım gitti. şimdi sporlar silbaştan oldu.

    uzun zamandır girmiyodum siteye de herşey çok değişmiş spor linkleri yok artık(

  7. #347

    Üyelik tarihi
    14.03.2011
    Mesajlar
    1.265

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    herkese günaydın. arkadaşlar sitemizde yeni düzenlemeler yapılıyor. yıllı 15 euro karşılığında vip üyelik alabilir ve tüm spor linklerine 1 yıl boyunca erişebilirsiniz. aylık 3 lira bile yapmıyor. ayrıca sitedeki yarışlara katılma ve kendineze yarış açma hakkı da kazanacaksınız,tavsiye ederim. onun dışında linklere erişim yasaklandı

    ~~ ƒυη∂αηιη ιяα∂є ∂єηємєℓєяι ~~




    ..нєριмιz тєк кαηαтℓι вιяєя мєℓєğιz..
    ..вιявιяιмιzє ѕαяιℓмαѕѕαк αѕℓα υçαмαуιz..

  8. #348
    ourekmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.02.2010
    Mesajlar
    33

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar geldim buraya :)) Ve callanetics ile başladım 7 günü geride bıraktım umarım diğer günleride çabucak geçerim :))

  9. #349
    kacikdoktor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.07.2009
    Mesajlar
    22.275

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    merhaba, bana callanetics 10/10 video linkini atabilir misiniz
    * Kaçığın dukan günlüğü *





    23.11.2012: 98,6
    16.12.2012: 91,2
    01.01.2013: 90.2




  10. #350
    kacikdoktor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.07.2009
    Mesajlar
    22.275

    Cevap: Callanetics : 10 Hours Challenge - Türkçe Dublaj&Altyazı :)

    Image Hosted by ImageShack.us
    selam callanetics 10/10 un linkini atabilir misiniz
    * Kaçığın dukan günlüğü *





    23.11.2012: 98,6
    16.12.2012: 91,2
    01.01.2013: 90.2




Sayfa 35/35 İlkİlk ... 25333435

Benzer Konular

  1. Callanetics: 10 Years Younger in 10 Hours
    Von Chaotic im Forum Callanetics
    Cevaplar: 557
    Son Mesaj: 30.03.2012, 23:49
  2. CALLANETICS EVOLUTION
    Von pofuduk84 im Forum Callanetics
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 20.12.2011, 13:56
  3. Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 31.03.2011, 13:58
  4. => Callanetics <=
    Von Y@gmuR im Forum Callanetics
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03.10.2009, 17:09

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2