ll

kapat
Sayfa 1/6 123 ... SonSon
51 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sarmısak çayı deneyen var mı

  1. #1

    Üyelik tarihi
    06.11.2007
    Mesajlar
    122

    ((6 sarmısak çayı deneyen var mı

    hanımlar bu aralar sarmısak çayını takmış durumdayım hani şu angelina jolie nin uyguladığı 3 haftada 11 kilo vermiş hatun bu çayla sarmısak zencefil bal ve limonla yapılıomuş deneyip yararını gören varmı acep

  2. #2
    esdam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.01.2009
    Mesajlar
    23

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    canım sarımsak cayını denedınmı bır sonuç aldınmı merak ettım

  3. #3
    böcüq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.01.2009
    Mesajlar
    10

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    ayyy şu cayın tarıfını yazarsanız sevinirim zahmet olcak ama bnde denemek istiyorum

  4. #4
    yeşilyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2009
    Mesajlar
    647

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    İŞTE MUCİZEVİ TARİF...

    Bir çok yönden sağlığa yararlı olan sarmısak çayın malzemeleri ve
    hazırlanış tarifi: Bir tencerenin içine 3 bardak su ve 3 diş
    sarmısağı atın ve kaynatın. Su kaynadıktan sonra yarım bardak bal ve
    yarım bardak limon suyu ilave edin, soğumaya bırakın. Günde 3 kez
    ılık olarak yarım bardak için. Bir sonraki gün kullanmak içinse,
    kaynattığınız kabı buzdolabında saklayabilirsiniz.

    DENEMEDIM DAHA AMA DENEMEYI DÜŞÜNÜYORUM

  5. #5
    havuç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.10.2008
    Mesajlar
    6

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    arkadaşlar sarımsağı fazla tüketince tansiyonun düşmesine neden oluyor diye biliyordum. Bu tarifi yapmayı düşünüyorsanız bir araştırın isterseniz

  6. #6
    HayatNesem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.06.2008
    Mesajlar
    7.230

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    ben denedim canim.ilk 105 kiloyken yapmistim ve cook destek oldu kilo vermeme.bu karisim yag yakiyor.

  7. #7
    Yasmina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.07.2007
    Mesajlar
    2.436

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    aman Allahim sarimsagin cayida mi oluyomus:düs:




    Günlügüm

    Koruma günlügüm

    Forum yardim icin tikla


    Avatarda resmimiz!Bu alemde ismimiz vardir!

  8. #8
    gGüMüs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.01.2009
    Mesajlar
    2.032

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    BENIM BILDIGIM ICINDE ZENCEFILDE VAR BI BAKAYIM HEMEN GERI DÖNCEM SIZE

  9. #9
    HÜLYA06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12.02.2008
    Mesajlar
    3.493

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    zayıflıaycağız die bir sarımsağın çayı kalmıştı içmediğimiz..millete madara olduk..denesem mi ki..
    Hülyanin Günlügü


    1 EKİM 88
    3 KASIM 85...

    29 mart-87
    yürek yanmayınca göz yaşarmaz....

    dost yüzü görmeden geçen günler ya ölümdür ya uyku...
    hz.mevlana...





  10. #10
    gGüMüs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.01.2009
    Mesajlar
    2.032

    Cevap: sarmısak çayı deneyen var mı

    Image Hosted by ImageShack.us
    Angelina Jolie Sarımsak Çayı Tarifini alırsanız inanıyorumki istediğiniz vücut ölcülerine kavişacaksınız. bitkisel çaylar içinde değişik bir çay olan Sarımsak Çayı Tarifi ile narin bir ölcüye kavuşmanız sağlanacaktır. demlemesi kolay olan Sarımsak Çayı ile Zayıflama yöntemini umarım siz kilolu ve şişman bayanlarıntercihi olacaktır.

    Ünlü diyetisyenlerin de tavsiyesi olan angelina jolie çayı fazla acı olmayan ve güzel kokulu bir diyet çay türleri ndendir. diyet çaylardan. Angelina Jolie Sarımsak Çayı Tarifi aşağıda siz değerli ziyaretcilerime vereceğim. Sarımsak çayı olarak da bilinenve bu sarımsak çayı ile zayıflama yöntemi olan sarımsak çayı tarifini buyrun yapalım.

    Mucize Diyet Çaylarından Sarımsak çayının tarifi:

    Öncelikle bir Parça taze zencefili soyun, 2 fincan suyla kaynatarak. 7 dk kaynadıktan sonra içine 2 diş iyice ezilmiş sarımsak ve 2 çay kaşığı karakovan balı ve 2 çay kaşığı limon suyu sıkarak ekleyin, Bolca karıştırınız. Çayın soğumasını sağlamak için bekledikten sonra süzün ve afiyetle içiniz. Tavsiyemiz soğuk içmenizdir. Hayırlı Diyetler Dilerim.


    ALINTIDIR....

Sayfa 1/6 123 ... SonSon

Benzer Konular

  1. soğan suyu daha önce deneyen varmı
    Von nurhayat im Forum Zayıflamayı kolaylaştır.
    Cevaplar: 30
    Son Mesaj: 17.01.2011, 23:20
  2. ödem attıcı çayy:)
    Von verani im Forum Bitki Çayları
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 23.08.2008, 22:48
  3. mate çayı
    Von HÜLYA06 im Forum Paylasim mekani
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 02.03.2008, 11:33
  4. Mısır püskülü çayı
    Von gül gazeli im Forum Bitki Çayları
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 01.11.2007, 22:37
  5. zayıflama çayı deneyin!!!!!!1
    Von 83hasret im Forum Bitki Çayları
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 21.08.2007, 08:57

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2