ll

kapat
Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
121 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Likes

Konu: ELİPTİK BİSİKLET Kullananlar

  1. #1
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    654

    ELİPTİK BİSİKLET Kullananlar

    EVEEET merhaba şekerler bu konuda sitede pek bi bilgi yok buraya herkes bisikleti markası hakkında bilgi yazarsa almak isteyen arkadaşlar direk burayı okuyunca bi fikir sahibi olabilirler. eveeet eliptik bisikleti olan arkadaşlarrrr buraya buyrun fikirleriniz önemli

    ay hiç konu açmayı beceremiyorum yani cümlelerim düzgün olmuyo ama idare edin artıkın.

  2. #2
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    654

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    ilk yorumuda yine ben yapayım hatta bi kaç bilgide vermek istiyorum
    şimdi eliptik bisikletler 2 çeşit manyetik ve mekanik
    manyetiklerin çalışma sistemi mıknatıslı frenlemeye sahip
    mekanik çalışma sistemi kayıs kasnak frenleme ye sahip

    bunlarında ayrıldığı nokta yani neye göre seçim yapacağınız manyetikler sessiz ve sorunsuz oluyor

    mekanikler de sorunsuz oluyo ama uzun vadede kayışlar eskiyip görev görmez hale gelebiliyo birazda sesli oluyomuş tubişin dediğine göre

    ben 2. el adlım markası dunlop E 135 tdevülden kalkmış zannımca arıyorum tarıyorum buna ait bilgi bulamıyorum neyseki eşim de bende makinacıyız açtık içini her bi yerini söküp baktık :)) gayet sessiz bi ürün kayış var içinde ama galiba manyetik gönül rahatlığıyla manyetiği tavsiye edebilirim . nabız ölçerini çalıştıramadım bu konudada yardımcı olursanız sevinirim

  3. #3
    celeste
    Gast

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    merhaba ben voit kullanıorum sanırım mekanik manyetiklerin olduğunu bilmiordum :) ben gayet memnunum 2 fonksiyonu daha var ip ve birde bi daresi var hani şu üstüne çıkıp yan karın kaslarını çalıştırdığımızdan :))

  4. #4
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    654

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    evet twist diolar ona bende ondan alıcaktım ama 2. el uygun geldi :)

    daha başka bisiklet kullanan yokmu kızlar

  5. #5
    qusel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.05.2010
    Mesajlar
    7

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    BENDE VOİT KULLANIYORUM BILDIGINIZ SADECE BISIKLET BASKA HIC BIR OZELLIGI YOK AMA NERDEYSE 7 /8 YILLIK ESKI YANI HALEN BI SORUN CIKARMADI BIR ARA SES CIKARMAYA BASLADI EŞİM YAĞ SÜRDÜ NERESINE BILMIYORUM GORMEDIM CUNKU OZAMAN SESI GECTI BEN MEMNUNUM

  6. #6

    Üyelik tarihi
    21.09.2010
    Mesajlar
    4

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    ben de voit marka eliptik bisiklet kullanıyorum memnunum ama bi de düzenli yapabilsem süper olucak acayip terletiyo

  7. #7
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    654

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    ben de düzenli kullanamıyorum bide sanki tüm vucudumu çalıştırmıyo gibi daha çok alt baca kaslarını çalıştırıyo çünküntüm benim oralarım ağrıyo :))

  8. #8
    izell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.04.2010
    Mesajlar
    4.235

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    Alıntı makinaci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de düzenli kullanamıyorum bide sanki tüm vucudumu çalıştırmıyo gibi daha çok alt baca kaslarını çalıştırıyo çünküntüm benim oralarım ağrıyo :))
    evet makinacı benimde alt tarafımda ağrı yapıyor.bacaklar kalça falan çalıştıruyor sanrm..bide kolları varya pedalları çevirirken tuttuğumuz.oda kolları çalıştırıyor.
    sırtıda çalıştırıyorr....
    *** İZEL'in GüNLüĞü ***


    [/CENTER]



    SON 8 KİLO


    100 kilodan 85.7'ye değişim albümde.

  9. #9

    Üyelik tarihi
    21.09.2010
    Mesajlar
    4

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    benim diyetisyen 4 şey önerdi yağ yakımı için aerobik, dans etmek, yürümek, eliptik bisiklet. ben de eliptik bisikleti seçtim. ben 30 dk yapıyordum.a ma diyetisyen der ki hangisini yaparsan yap en az 45 dk -1 saat yapman lazım. ancak bu süre içinde yağ yakılabiliyomuş. 45 dk yapmaya çalışıyorum ama çok sıkılıyorum müzik falan dinliyorum ancak idare ediyorum. hergün yapmak çok zor geliyo o yüzden ben de bir gün leslie bir gün de eliptik bisiklet yapıcam bakalım nasıl olacak. bugün başlıyorum. hedefim hergün 45 dk bakalım nolcak.

  10. #10
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    654

    Cevap: ELİPTİK BİSİKLET hakkında...

    Image Hosted by ImageShack.us
    izel cim aslında bende öyle biliyorum ama en faal bacaklar zannımca :)) canım çıkıyo 20dk yapıncaya kadar ee ama ben hamileyim 7 aylık :) o 20 dk dada kaç ara veriyorum :)) gerçi hamile değilkende en fazla 40 dk yapordum

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon

Benzer Konular

  1. RUŞEYM KULLANANLAR
    Von hilalettin im Forum Tip ve Zayiflama Ürünleri
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 12.03.2011, 19:35

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2