kapat
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree8Likes

Konu: Yumurta Diyetim

  1. #1
    asevilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.09.2009
    Mesajlar
    308

    Yumurta Diyetim

    İnternetten aldigim ve olumlu yorumlarini gordugum bi diyet ben yapmaya bugun başladim sonuçlarini hergun buraya yazmayi dusunuyrm 178 boy 74kg ile diyetime başliyrm listem şu şekilde,

    Sabah kahvaltidan once 2 brdk alkali su bir haşlanmis yumurta bir domates peynir istege gore olabilir, bir dilim ekmek, bir bardk çay şekersiz

    Ögle 2 yumurta bir kase yogurt bir kase corba çeşiti farketmez,

    Aksam yogurt br kase corba bir dlm ekmek aralarda 1 meyve yeme işlemini engeç 5te bitiriyrm.

    Gunluk yediklerim bu sekilde 15 gun boyunca arada degisiklik yapark bu listeyi uygulicam saygilr
    Sevgili Gunluk


    BOY 1.78CM

    17 NİSAN 72.6KG
    20 NİSAN
    25 NİSAN
    30 NİSAN
    5 MAYIS

    HEDEF 65KG

  2. #2
    zahter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.10.2014
    Mesajlar
    883

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Alıntı asevilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternetten aldigim ve olumlu yorumlarini gordugum bi diyet ben yapmaya bugun başladim sonuçlarini hergun buraya yazmayi dusunuyrm 178 boy 74kg ile diyetime başliyrm listem şu şekilde,

    Sabah kahvaltidan once 2 brdk alkali su bir haşlanmis yumurta bir domates peynir istege gore olabilir, bir dilim ekmek, bir bardk çay şekersiz

    Ögle 2 yumurta bir kase yogurt bir kase corba çeşiti farketmez,

    Aksam yogurt br kase corba bir dlm ekmek aralarda 1 meyve yeme işlemini engeç 5te bitiriyrm.

    Gunluk yediklerim bu sekilde 15 gun boyunca arada degisiklik yapark bu listeyi uygulicam saygilr
    cnm bu alkali beslenme ben bunu yapıyorum yatarken de son iş olarak alkali su içmeyi unutmaaaa :)

  3. #3
    zahter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.10.2014
    Mesajlar
    883

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Alıntı asevilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternetten aldigim ve olumlu yorumlarini gordugum bi diyet ben yapmaya bugun başladim sonuçlarini hergun buraya yazmayi dusunuyrm 178 boy 74kg ile diyetime başliyrm listem şu şekilde,

    Sabah kahvaltidan once 2 brdk alkali su bir haşlanmis yumurta bir domates peynir istege gore olabilir, bir dilim ekmek, bir bardk çay şekersiz

    Ögle 2 yumurta bir kase yogurt bir kase corba çeşiti farketmez,

    Aksam yogurt br kase corba bir dlm ekmek aralarda 1 meyve yeme işlemini engeç 5te bitiriyrm.

    Gunluk yediklerim bu sekilde 15 gun boyunca arada degisiklik yapark bu listeyi uygulicam saygilr
    cnm bu alkali beslenme ben bunu yapıyorum yatarken de son iş olarak alkali su içmeyi unutmaaaa :)

  4. #4
    asevilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.09.2009
    Mesajlar
    308

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Alıntı zahter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cnm bu alkali beslenme ben bunu yapıyorum yatarken de son iş olarak alkali su içmeyi unutmaaaa :)
    Ben sizin alkali diyeti yaptığınızı biliyordum aslında tam olarak şunu yapıcam alkali diyeti ve yumurta diyetini birleştirdim kalori takibide yapıyorum bu ikinci günüm hiç açlık falan çekmiyorum yarışma alanında yazdığım gibi 1900 kalorilik bir diyet yapıyorum.

    Bugünkü menüm şöyleydi.

    sabah alkali su 2 bardak
    bu sabah poğaça yedim normalde yenmemesi gerekiyor
    bir yumurta bir dilim peynirli kızarmış ekmek 2 brdk çay,

    Öğlen: bir tabak ıspanak 3 kaşık yoğurtlu makarna, bir dilim ekmek(bugün yumurta yerine yemeği tercih ettim öğlen)
    arada bir mandalina elmayı sevmiyorum çünki

    Akşam yemeğim: bir kase domates çorbası, bir poğaça ev yapımı, bir bardk çay içtim şimdide

    gün içerisinde 1.5 litreye yakın alkali su içiyorum yatana kadar

    aç kalmadan düzgün bi şekilde yemek lazım yoksa çabuk pes ediyor insan.kendimden biliyorum.
    fatime likes this.
    Sevgili Gunluk


    BOY 1.78CM

    17 NİSAN 72.6KG
    20 NİSAN
    25 NİSAN
    30 NİSAN
    5 MAYIS

    HEDEF 65KG

  5. #5
    asevilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.09.2009
    Mesajlar
    308

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Alıntı zahter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cnm bu alkali beslenme ben bunu yapıyorum yatarken de son iş olarak alkali su içmeyi unutmaaaa :)
    Ben sizin alkali diyeti yaptığınızı biliyordum aslında tam olarak şunu yapıcam alkali diyeti ve yumurta diyetini birleştirdim kalori takibide yapıyorum bu ikinci günüm hiç açlık falan çekmiyorum yarışma alanında yazdığım gibi 1900 kalorilik bir diyet yapıyorum.

    Bugünkü menüm şöyleydi.

    sabah alkali su 2 bardak
    bu sabah poğaça yedim normalde yenmemesi gerekiyor
    bir yumurta bir dilim peynirli kızarmış ekmek 2 brdk çay,

    Öğlen: bir tabak ıspanak 3 kaşık yoğurtlu makarna, bir dilim ekmek(bugün yumurta yerine yemeği tercih ettim öğlen)
    arada bir mandalina elmayı sevmiyorum çünki

    Akşam yemeğim: bir kase domates çorbası, bir poğaça ev yapımı, bir bardk çay içtim şimdide

    gün içerisinde 1.5 litreye yakın alkali su içiyorum yatana kadar

    aç kalmadan düzgün bi şekilde yemek lazım yoksa çabuk pes ediyor insan.kendimden biliyorum.
    Sevgili Gunluk


    BOY 1.78CM

    17 NİSAN 72.6KG
    20 NİSAN
    25 NİSAN
    30 NİSAN
    5 MAYIS

    HEDEF 65KG

  6. #6
    asevilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.09.2009
    Mesajlar
    308

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Dun aksam ve bugun çikolata yedim 500kalorilik olanlarin hemde neyse sabah 2 bardk alkali su,bir dilim ekmek, çay, bir dilim peynir,
    Ögle, tarhana çorbasi bir kase,
    Akşam pilav 1kase, 3 kaşikta patates yemegi,
    Bugunu bu sekilde tamamliyrm gunduz bol su içmeyide unutmuyrm enaz 1,5lt
    Sevgili Gunluk


    BOY 1.78CM

    17 NİSAN 72.6KG
    20 NİSAN
    25 NİSAN
    30 NİSAN
    5 MAYIS

    HEDEF 65KG

  7. #7
    asevilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.09.2009
    Mesajlar
    308

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Dun aksam ve bugun çikolata yedim 500kalorilik olanlarin hemde neyse sabah 2 bardk alkali su,bir dilim ekmek, çay, bir dilim peynir,
    Ögle, tarhana çorbasi bir kase,
    Akşam pilav 1kase, 3 kaşikta patates yemegi,
    Bugunu bu sekilde tamamliyrm gunduz bol su içmeyide unutmuyrm enaz 1,5lt
    Sevgili Gunluk


    BOY 1.78CM

    17 NİSAN 72.6KG
    20 NİSAN
    25 NİSAN
    30 NİSAN
    5 MAYIS

    HEDEF 65KG

  8. #8
    fatime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.10.2011
    Mesajlar
    1.211

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Cikolata yerine 1 kilo mandalin yeseydin taha iyi karnin doyardi!

  9. #9
    asevilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.09.2009
    Mesajlar
    308

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Alıntı fatime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cikolata yerine 1 kilo mandalin yeseydin taha iyi karnin doyardi!
    Açliktan yemiyomki pisbogazliktan yiyrum
    Sevgili Gunluk


    BOY 1.78CM

    17 NİSAN 72.6KG
    20 NİSAN
    25 NİSAN
    30 NİSAN
    5 MAYIS

    HEDEF 65KG

  10. #10
    asevilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.09.2009
    Mesajlar
    308

    Cevap: Yumurta Diyetim

    Alıntı fatime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cikolata yerine 1 kilo mandalin yeseydin taha iyi karnin doyardi!
    Açliktan yemiyomki pisbogazliktan yiyrum
    Sevgili Gunluk


    BOY 1.78CM

    17 NİSAN 72.6KG
    20 NİSAN
    25 NİSAN
    30 NİSAN
    5 MAYIS

    HEDEF 65KG

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Yumurta Penguen :)
    Von ~SILA~ im Forum Dogum Günü Hazırlıkları
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 07.06.2012, 00:14
  2. Yumurta Diyeti
    Von Eva im Forum Sağlıklı beslenme Listeleri
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 11.12.2011, 23:14
  3. Yumurta kabından
    Von ..Diyetisyen im Forum "SZ AKTIVITE "
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 28.10.2011, 20:30
  4. dukan diyetim
    Von glsm32 im Forum 50-59 kg Günlükleri
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 16.10.2011, 16:44
  5. selcalim benim diyetim
    Von selcalim im Forum Yemek Listemiz
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 23.02.2009, 23:41

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2