ll

kapat
Sayfa 1/6 123 ... SonSon
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1 hafta da 5 kilo verdim

  1. #1
    mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.05.2009
    Mesajlar
    11

    ((6 1 hafta da 5 kilo verdim

    kızlar bu siteyle yeni tanıştım bende sizin gibi diyetteyim ama bi de hipotiroid olduğum için kilo vermem çok zorlaştı o yüzden bir takım şok diyetler yaptım isveç diyetini uyguladım ve 1 hafta da 5 kilo verdim doktor kontrolünde yaptığım için denedim bu diyeti o yüzden sizde doktor kontrolünde yapın derim

  2. #2
    pofuduk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.05.2009
    Mesajlar
    1.182

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    1 haftada 5 kilo çok değilmiii???



    İLK HEDEF :70.3
    İKİNCİ HEDEF: 66.8
    ÜÇÜNCÜ HEDEF: 63.5
    DÖRDÜNCÜ HEDEFİM: 60,3
    BEŞİNCİ HEDEFİM: 57,3
    SON HEDEFİM: 54

  3. #3
    sheker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.11.2007
    Mesajlar
    717

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    1 hafta da 5 kilo çoğu su gitmiştir :) ama olsun senin için motive olmuştur
    [CENTER]SHEKER GÜNLÜĞÜM




    1 Mart:68.9
    7 Mart: 67.5 ?

  4. #4
    mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.05.2009
    Mesajlar
    11

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    evet canım ciddi bi motivasyon sağladı

  5. #5

    Üyelik tarihi
    20.05.2009
    Mesajlar
    2

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    1 HAFTADA 5 KILO VERDIREN DİYETIN TARIFINI VERIRMSIN?? BIDE ARKADSLAR SANDALOZ SAKIZINI DENEYEN VARMI?? LUTFEN YARDIM

  6. #6
    mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.05.2009
    Mesajlar
    11

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    Alıntı Ebrar5353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 HAFTADA 5 KILO VERDIREN DİYETIN TARIFINI VERIRMSIN?? BIDE ARKADSLAR SANDALOZ SAKIZINI DENEYEN VARMI?? LUTFEN YARDIM
    canım isveç diyeti yaz google'dan direk karşına çıkıyor zaten 13 günlük bi diyet

  7. #7
    e_lwstyl_e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.05.2009
    Mesajlar
    2

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    valla güzele benziyo bende uyguluycam işallah başarabilirm

  8. #8

    Üyelik tarihi
    15.05.2009
    Mesajlar
    39

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    Haftada 5 kilo muu? Tebrik ediyorum..



  9. #9
    ozlem2538 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.01.2008
    Mesajlar
    183

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    merhaba canım tebrik ederim seni maşallah 1 haftada 5 kilo süper birşey. ben de hipotiroit hastasıyım ve bana uygun olur bu diyet diye düşünüyorum. rica etsem özel mesaj olarak gönderebilirmisin bana. listeden başka farklı birşey yaptınmı. günlüğün de hayırlı olsun bu arada. kilo cetveli yaparsan kilonuda görmüş oluruz. öpüyorum günlüğüme de beklerim.

    http://www.sendezayifla.com/showthread.php?t=2189 ""GÜNLÜĞÜM""
    21/02/2009 66,30
    02/03/2009 66,00
    14/03/2009 64,40
    04/04/2009 63,20
    13/06/2009 62,00
    25/06/2009 60,00
    06/05/2010 65,00

    YENİDEN
    28/05/2010 64,90
    05/06/2010 65,50
    12/06/2010 64,50
    19/06/2010 63,30
    17/07/2010 62,60
    28/082010 60,30

  10. #10
    mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.05.2009
    Mesajlar
    11

    Cevap: 1 hafta da 5 kilo verdim

    Image Hosted by ImageShack.us
    kızlar ben haşlanmış ıspanak yemedim mesela

Sayfa 1/6 123 ... SonSon

Benzer Konular

  1. iki haftada 7 kilo verdim
    Von SIRABENDE im Forum Başarılı diyet listeleri
    Cevaplar: 38
    Son Mesaj: 17.08.2012, 21:55

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
kinder-coach wingwave ingolstadt beratung-ingolstadt kurse für kinder strick handarbeit coaching ingolstadt wingwave ingolstadt stress abbauen

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2