kapat
10 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree2Likes
  • 1 Post By waypoint
  • 1 Post By

Konu: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

  1. #1
    waypoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.08.2014
    Mesajlar
    20

    YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    103 Kilo ile başladığım zayıflama serüvenine 3,5 ayda 70 kg'a düşmeyi başardım, şu An 4 ay oldu ve dün tartıda 68 kg gördüm. 66 kg hedefim çünkü yağ oranı 66 kg'a geldiğim zaman %8 in altına düşmüş olacak. Bu hale gelmeme benden çok sevinen ve destek veren eşime teşekkür ederim.




    Bu da 68 Kilo halim
    asevilay likes this.

  2. #2
    **ELIF** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.03.2010
    Mesajlar
    11.382

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    Tebrikler

  3. #3
    waypoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.08.2014
    Mesajlar
    20

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    Alıntı **ELIF** Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler
    Ikinci Tebliğin için teşekkür ederim kardeşim, :-D

  4. #4

    Üyelik tarihi
    04.07.2014
    Mesajlar
    422

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    tebrikler,spor da yaptınız mı peki?

  5. #5
    waypoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.08.2014
    Mesajlar
    20

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    Alıntı yetmedimi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler,spor da yaptınız mı peki?
    Evet yaptım

  6. #6
    waypoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.08.2014
    Mesajlar
    20

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    Alıntı yetmedimi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler,spor da yaptınız mı peki?
    Evet yaptım

  7. #7
    düşünce gücüm25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.12.2012
    Mesajlar
    969

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    tebrikler eş desteği içinde eşinize tebrikler:)
    asevilay likes this.

  8. #8
    waypoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.08.2014
    Mesajlar
    20

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    2014 yılında yaptığım bu paylaşımdan tam 3 yıl sonra bu gün ki halim


  9. #9
    waypoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.08.2014
    Mesajlar
    20

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY

    2014 yılında yaptığım bu paylaşımdan tam 3 yıl sonra bu gün ki halim


  10. #10
    waypoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20.08.2014
    Mesajlar
    20

    Cevap: YAŞ:40 BAŞLANGIÇ:103 KG--ŞU AN:68 SÜRE: 4 AY


Benzer Konular

  1. uzun Süre Sonra Mutlu Bir Merhaba...
    Von SEMPATİK.ŞİŞKO im Forum Başarı Hikayeleri
    Cevaplar: 38
    Son Mesaj: 04.08.2011, 21:22

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2