kapat
Sayfa 1/56 1231151 ... SonSon
551 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree69Likes

Konu: mine ablanin gunlugu 2013

  1. #1
    mineabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.06.2007
    Mesajlar
    674

    mine ablanin gunlugu 2013

    Selam kizlar
    benim eski yazilarim silinmis herhalde simdi yeniden kendimi tanitayim ben 56 yasinda 1.65 boyun da 82 kilodayim 84 olmustum 1 hafta dikkat ettim suan 82 mi mide boslugumu bilemem

    daha once buradan girip yazismistim guzel arkadaslarimiz vardi beni taniyan varmi suan burada ara vermemin sebebi anane oldum malum torun buyuttuk allah uzun omurler versin 3 yasinda amerikada lar ben git gel darken hem buraya ara verdim hemde caktirmadan kilo aldim simdi kararliyim bende bi 10 kilo versem diyorum yardimlarinizi desteklerinizi bekliyorum hepinize sevgiler



    insan isteyince olmiyacak sey yok tek kararli olalim ben kendimi nasil oruca niyetlenirsin gun boyu yemessin bende diyet yapmaya niyetlenmis hissediyorum kendi kendime soz verdim zayiflamam lazim yoksa dahada sismanliyacagim
    biseylerde insani etkiliyor aslinda bir Sabah trt 1 de diyetisyen ve konuklar kousurken daha once pragrami izleyip diyete ve yuruyuse basliyan 65 vmi 70 mi yaslarinda kadin gelip ben sizin sayenizde zayifladim yediklerime dikkat ettim hergun 1 saat yurudum ve kadin 11 kilo verdigini soyledi ve ben sok oldum kendimden utandim ya bende su an basliyorum dedim gunlerden 8 mayis carsamba gunu idi iyiki seyretmisim ve o gelen bayani gordum bana cok faydasi oldu etkilenmisimki basladim
    simdi su 70 lerden inmek istiyorum 68 idealism ama 65 gormek lazimki kilomuzu sabitlemek icin

    kizlar ben daha once hic rejim yapmadan 10 kilo zayifladim nasilmi mutlu neseli olarak
    2000 yilinda yazlik ev tutmustuk ev tam denisze karsi butun gun gunes havalar sicak gun asiri denize giriyordum denizde bisiklet hareketleri yapardim arti tarkanin kuzu kuzu sarkisida kral tv de sik sik caliniyo ve bende karsisinda tarkan gibi oynardim vee
    45 yasinda bisiklete binmeyi ogrendim ay cocuk gibi ne kadar mutluluk tahmin edemessiniz ve ekim ayinda 10 kilo vermisim simdi hatirliyorumda aynada kendimi valla fistik gibiydim yemek olarakta salata balik cogunluktaydi ama herseyde yerdim ama cok mutluydum ay o yazi tekrar yasamak isterdim
    bu ara beni emel sayina benzetirledi gencken
    simdi ise ablasi

    Kilo Olumlaması


    R.Şanalîn kullandıgı bir olumlama:


    Sevgili beynim (bunu söylerken kafanızın arkasındaki kök beynine odaklanın) güvenlik için (hayatta kalabilmek için ilkel beynimizin sadece güvenlik odaklı çalıştığı ve pek çok sıkıntıya sebep olduğu söylenir) gerekli olan yeni kararımı şimdi sana bildiriyorum...

    Ben olduğum gibi değerli ve yeterliyim.. degiş
    Bedenimi seviyor ve onu sevgiyle kucaklıyorum..
    İnceyim, ince ve sağlıklı olmayı seçiyorum...
    ve her geçen gün daha sağlıklı bir şekilde daha hızlı inceliyorum...
    Bu yeni kararımı hemen uygulamanı ve bütün hücrelerime iletmeni istiyorum, teşekkür ederim.Seni seviyorum

  2. #2
    ebruş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.05.2010
    Mesajlar
    11.344

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    hoş geldiniz allah torununuza uzun ömürler versin

  3. #3
    mineabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.06.2007
    Mesajlar
    674

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    ben 70 79 gurubundan actim gunlugumu kesin zayifliyacagim kendime soz verdim cunku kendimi son 84 gordugumde sok oldum iki ablam var ikiside 90 ve uzeri aman allahim bende ayni yoldayim dedim ve frene basmaya karar verdim aman genc arkadaslarim gunler yillar geciyo kilonuzun soz sahibi siz olun

  4. #4
    mineabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.06.2007
    Mesajlar
    674

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    Alıntı ebruş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoş geldiniz allah torununuza uzun ömürler versin
    tesekurler ebrusum senide tebrik ediyorum basarini gorunce ))

  5. #5
    mineabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.06.2007
    Mesajlar
    674

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    ƒєяαнℓαмα güηℓüğüм ~

    Diyetisyen Ayseguel A.



    MUZAFFER KUŞHANIN 15 GÜNDE 10 KİLO VERDİREN DİYETİ

    SABAH KAHVALTILARI (15 GÜN BOYUNCA AYNI)
    1 dilim kepek ekmeği,
    kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(istediğiniz türden olabilir)
    şekersiz çay,kahve

    PAZARTESİ:
    ÖGLE:
    İki tane katı pişmiş yumurta.
    Domates, salatalık, (miktar yok istediğiniz kadar.)
    AKŞAM:
    8adet ızgara köfte(ekmek içi konmadan yapılacak)
    Limonlu Salata(arzu ettiğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)

    SALI:
    ÖĞLE:
    1 simit
    1 bardak ayran
    AKŞAM:
    Haşlanmış Tavuk (yarım yiyebilirsiniz)
    Salata

    ÇARŞAMBA
    öĞLE:
    200 gr. yoğurt(kaymaksız)
    1 dilim kepek ekmeği
    Salatalık(sınırsız)
    AKŞAM:
    2 Büyük dilim ızgara et
    (Veya bir büyük ızgara balık)
    Salata

    PERŞEMBE
    ÖĞLE:
    200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata
    içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
    limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
    AKŞAM:
    6 adet kuzu pirzola[ben 2 tane tavuk pirzola yıcem)
    Salata

    CUMA
    ÖĞLE:
    2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
    Salata
    AKŞAM:
    1 büyük tabak haslanmış yağsız makarna,
    Yoğurt

    CUMARTESİ
    ÖĞLE:
    haşlanmış 2 tane sosis
    Salata
    AKŞAM:
    3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması
    2 kaşık yoğurt

    PAZAR
    ÖĞLE:
    100 GR. beyaz peynir
    1 dilim kepek ekmeği
    salatalık,domates
    AKŞAM:
    şiş ızgara(tavuk favorım)
    Salata

    bu harika diyete benziyor sanirim cogunuz yapiyorsunuz bende deneyeyim ve sayfama alayim dedim
    tesekkurler aysegulume ve adminlerimize

  6. #6
    ..Diyetisyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.01.2007
    Mesajlar
    4.401

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    ablacim günlügün ugurlu gelsin..bende firsatim oldukca takip edecegim seni..
    mineabla likes this.
    Beslenme düzeninin değiştirilmesi, düşüncelerini değiştirmeyen bir insana yardımcıolmayacaktır.
    Bir insan düşüncelerini saflaştırdığı zaman artık saf olmayan besinlere istek duymaz.

  7. #7
    mineabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.06.2007
    Mesajlar
    674

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    cok tesekkurler canim

  8. #8
    mineabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.06.2007
    Mesajlar
    674

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    Cevap: ..leylanın azimli günlüğü..








    Alıntı düşünce gücüm25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    2 günlük %100 denenmiş detoks

    ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
    2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
    1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
    sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
    2 saat arayla en son saat 21-22:00
    2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
    2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
    kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

    kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
    bızzat denedım 1.5 kg verdım
    arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
    kesınlıkle tavısye ederım
    yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
    1.5 lt yaptım ben
    ve nohutu geceden ıslattım
    ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
    hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
    ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
    kesınlıkle tavsıye edıyorum
    bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır
    ALINTIDIR:)
    cannım bak böyle yapıcan işte inan ben daha önceleri yapıyodum motivasyon açaçlı çok güzel oluyo


    denemek lazim sayfama alayim yazan arkadaslara tesekkurler

  9. #9
    mineabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.06.2007
    Mesajlar
    674

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    ŞALGAM SUYU

    Diyetisyen Ayseguel A.



    BEN ŞALGAM SUYUNU ÇOK SEVERİM. KALORİSİ YÜKSEK SANDIĞIM İÇİN DİYET BOYUNCA UZAK DURDUM. DÜN CANIM ÇEKTİ,İÇERKEN ÜSTÜNE BAKTIM KALORİSİ YAZIYOMU DİYE,ŞOK OLDUM. İNANAMADIM ARAŞTIRAYIM DEDİM,BAKIN NE BULDUM. BUNDAN SONRA HERGÜN ŞALGAM SUYU

    Vücut dengesinin korunmasında en büyük yardımı sindirimi kolaylaştırıcı etkisiyle “şalgam suyu” sağlıyor. Vücut için doğal ve katkısız bir besin kaynağı olan şalgam suyunun en önemli hammaddesi mor havuç A vitamini deposu. Bu özelliğiyle göz sağlığına da katkısı bilimsel olarak kanıtlanan şalgam suyunun insan sağlığına faydaları saymakla bitmiyor. Vücuttaki toksinleri atan, bağırsakları çalıştırarak fazla kiloların atılmasına yardımcı olan şalgam suyunun ayrıca hücre yenileyici özelliği de bulunuyor.

    Tansiyon hastaları dikkatli kullanmalı
    Şalgam suyunun insan sağlığı ve vücuduna faydalarını sıralayan Prof. Dr. Mesut Başak, şunları söyledi: “Antioksidan kaynağı olan şalgam suyu üretiminde kullanılan mor havuç, şalgam turpu, az tuz, bulgur mayası ve acı süs biberiyle iştahı açıyor, vücuttaki toksinleri atıyor, sindirimi kolaylaştırıyor. Mide ve karaciğere faydalı, B grubu vitaminleri de içeren şalgam suyu Kalsiyum ve potasyum yönünden çok zengindir ve afrodizyak özelliği de vardır. Bağırsakları çok iyi çalıştırarak günde mutlaka en az bir kez büyük tuvalete çıkmanızı sağlıyor. Fazla kiloların atılmasına yardımcı olan şalgam suyu insanları rahatlatıyor ve stresi gideriyor. Hücre yenileyici özelliği de bulunan şalgam suyunun içerisinde sıfır şeker bulunuyor. Şalgamın mayalanması esnasında şalgam suyunun oluşması için içerisine konulan doğal bulgur mayası şalgamın içerisindeki şekerin tamamını parçalıyor ve böylece şalgam suyunun içerisinde bulunan şekeri sıfırlıyor. Şeker hastalarının da kolaylıkla tüketebileceği doğal bir içecek olan şalgam suyu kalori bakımından son derece düşük bir içecek olma özelliği taşıyor. Yüksek tansiyon hastaları ve hamileler şalgam suyu tüketim oranına dikkat etmeli. Yarım litre şalgam suyu içerseniz ancak 15 kalori alırsınız. Diğer yandan bol miktarda içerdiği kalsiyum elementi, metabolizmayı hızlandırıcı fayda sağladığı için ‘şalgam suyu zayıflatır mı?’ sorusunun cevabı ‘kesinlikle evet’tir.”



    bukadar tesaduf olur yegenim 2 lt getirmisti hayatimda hic icmemistim bu yaziyin okuyunca hemen dolaba koydum ve 1 su bardagi ictim fena degil icicem herhalde :)))





    |
    Like

  10. #10
    *hprensesi:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.02.2013
    Mesajlar
    654

    Cevap: mine ablanin gunlugu 2013

    hayırlı kandiller canım dualrında beni de unutma inşallahhh sağlık mutluluk huzur hayırlı bi ömür hepimiz için
    ayrıca ben hem atanayım hayırlısıyla hem hayırlısıyla sorunsuz evleneyimm

Sayfa 1/56 1231151 ... SonSon

Benzer Konular

  1. AyParcasi5---->>01.01.2013
    Von ayparcasi5 im Forum 90-99 kg Günlükleri
    Cevaplar: 64
    Son Mesaj: 11.02.2014, 17:07
  2. SENGÜL ABLANIN CORBASI
    Von yaralikus :( im Forum corbalar
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 18.09.2012, 22:13
  3. mine'nin günlüğü
    Von aylin-mine im Forum Anne ve Bebiş` in Günlügü
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 05.01.2009, 12:31

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2