kapat
Sayfa 1/18 12311 ... SonSon
176 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree13Likes

Konu: Makinalı günlüküM

  1. #1
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    508

    Cool Makinalı günlüküM

    eeeeet uzun zaman sonra buraya taşındım tekrar . bi ara başka bi forumda takıldım sağolsun yardımcı da oldular baya ama fikirler ters düşünce döndüm buraya . neyse vira bismillah deyip Allahın izni ve iradesiyle başarılı olup şu 5 kilomdan kurtulmak istiyorum.
    hadi bakalım rasgelee

  2. #2
    ~SILA~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.03.2009
    Mesajlar
    4.751

    Cevap: 6y16e7tvq7 Makinalı günlüküM

    Canim aramiza yeniden hosgeldin
    Askolsun ya seni hatirlamazmiyim cigdemim insallah yeni gunlugunle guzel kilolar verirsin canim
    Ogluslarin nasi buyuduler dimi
    Yeni gunluk linkini ekledim canim imzana :)))

  3. #3
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    508

    Cevap: 6y16e7tvq7 Makinalı günlüküM

    Alıntı ~SILA~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canim aramiza yeniden hosgeldin
    Askolsun ya seni hatirlamazmiyim cigdemim insallah yeni gunlugunle guzel kilolar verirsin canim
    Ogluslarin nasi buyuduler dimi
    Yeni gunluk linkini ekledim canim imzana :)))
    ay sılaa çok sevindiöm hatırladığına . oğluşlarım büyüdü sayılırlar :) gerçi küçüğüm hala yürümüyo ama olsun sürünerek yani emekleyerek işini görüyo :) senin çocuklar nasıl .
    sıla benim konu başlığım çok kötü oldu ya onun numaraları sayıları silebilirmisin canımcım

  4. #4
    Siyah Beyaz HAYAT....... ~FeR@H~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.12.2010
    Mesajlar
    23.445

    Cevap: Makinalı günlüküM

    BEN DÜZELTTİM GÜNLÜK ADINI CETVELINI YENILEMEK KALDI TEK...

  5. #5
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    508

    Cevap: Makinalı günlüküM

    Alıntı ~FeR@H~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BEN DÜZELTTİM GÜNLÜK ADINI CETVELINI YENILEMEK KALDI TEK...
    tmmdır bende cetvelimi yeniledim güzel oldu be elimize sağlık :)

  6. #6
    Siyah Beyaz HAYAT....... ~FeR@H~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.12.2010
    Mesajlar
    23.445

    Cevap: Makinalı günlüküM

    CETVELİN NERDE GÖRÜNMÜYOR...

  7. #7
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    508

    Cevap: Makinalı günlüküM

    evet bugünkü menümü paylaşarak başlayım hedefime
    sabah kelloks süt bi kase+ 1 yumrta rafadan
    ara: yok
    öğlen çeyrek ton balıklı ekmek + 1 pors bulgur pilavı + 2 parça kanat ve 2 köfte
    yemekçimizin anası hasta da bi, ara böyle dışardan takılıcaz
    ara : kuru fasulye kavurması yemeğini pisirirken baya bı yedim 2 dilim ekmekle
    Aksam bı para karnibahar 2 yk yogurtlu sehriye salatası 1 yk pure 2 ad köfte 3 yk bulgur pilavı
    Baya bı karbo oldu
    Ara 1 dilim elma çeyrek cikita
    Birazdan sporumu yapicam
    Dedim ve yaptım hip hop abs yaptım
    E artık uyku zamanı
    Konu makinaci06 tarafından (19.04.2012 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.

  8. #8
    angel58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.08.2010
    Mesajlar
    1.189

    Cevap: Makinalı günlüküM

    günlüğün sana şans getirsin inşş gider kilocuklarr
    [CENTER]








    :):BUDA GEÇER:):

  9. #9
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    508

    Cevap: Makinalı günlüküM

    Alıntı angel58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günlüğün sana şans getirsin inşş gider kilocuklarr
    İns Canim teşekkür ederim ;)

  10. #10
    makinaci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.02.2009
    Mesajlar
    508

    Cevap: Makinalı günlüküM

    Heyo yokmu başka ziyaretçi o zaman bana iyi geceler

Sayfa 1/18 12311 ... SonSon

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Spiritüel Yaşam koçu wingwave ingolstadt Kuantum ,Bio enerjı (şifa) koçu 3. boyut iletişim koçu Ebeveyn ve çocuk koçu Stressiz ve sağlıklı Yaşam koçu Psikolojik danışmanlık wingwave ingolstadt Magic Tıme koçu Mentor

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2